Ολοκληρώθηκε με επιτυχία η περιοδεία του Υπουργού Επικρατείας Αλέκου Φλαμπουράρη, στην Χαλκίδα - Sourta-Ferta

Post Top Ad

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία η περιοδεία του Υπουργού Επικρατείας Αλέκου Φλαμπουράρη, στην Χαλκίδα

Νομαρχιακή Επιτροπή Εύβοιας.
 Ολοκληρώθηκε  με επιτυχία η περιοδεία  του σ. Υπουργού Επικρατείας και υπεύθυνου για τον συντονισμό του Κυβερνητικού έργου, Αλέκου Φλαμπουράρη, στην Χαλκίδα. Στην περιοδεία συνοδευόταν από τους βουλευτές της Εύβοιας Γιώργο Ακριώτη, Τάσο Πρατσόλη  και Ζωή Λιβανίου, από τον Συντονιστή της Νομαρχιακής Επιτροπής Εύβοιας Νίκο Σιόλια, τον Συντονιστή της Ο.Μ. Χαλκίδας Κώστα Δαύλια και άλλα στελέχη του κόμματος
Το πρωί της Παρασκευής επισκέφτηκε την Αστυνομική Διεύθυνση Εύβοιας  και συναντήθηκε με τον νέο Διοικητή της Αστυνομικής Διεύθυνσης Εύβοιας κ. Νικολιδάκη και τους συνεργάτες του. Συζητήθηκαν τα ζητήματα της ασφάλειας των πολιτών, την αποτελεσματικότητα της νέας επιχειρησιακής διάταξης των αστυνομικών δυνάμεων και θέματα εσωτερικής λειτουργίας.
Στην συνέχεια επισκέφτηκε την Πυροσβεστική Υπηρεσία και συναντήθηκε με τον υπεύθυνο του σταθμού κ. Ρίννη, ο οποίος του έθεσε το αίτημα της μεταστέγασης του Πυροσβεστικού σταθμού σε νέο σύγχρονο κτίριο, καθώς επίσης και την αναδιάταξη, στον νομό, των Πυροσβεστικών δυνάμεων. Ακολούθησε διάλογος με τους πυροσβέστες της βάρδιας, όπου του τέθηκαν διάφορα θέματα.
Ακολούθησε επίσκεψη στο σταθμό του ΕΚΑΒ Χαλκίδας, όπου ο υπεύθυνος του νομού κ. Κόκκος, τον ενημέρωσε για την κατάσταση και την επιχειρησιακή ετοιμότητα της υπηρεσίας, την επάρκεια σε Ασθενοφόρα  και τις ελλείψεις σε προσωπικό. Του επισήμανε το παράπονο του ΕΚΑΒ για την έλλειψη συνεργασίας με κάποια από τα κέντρα υγείας, καθώς και αδυναμία του συστήματος, με την από παλιά υπαγωγή των Κ.Υ. στην αποκεντρωμένη διοίκηση που εδρεύει στην Λάρισα. Ο σ. Υπουργός δήλωσε ότι αυτό είναι υπό αναθεώρηση, με το νέο νομοσχέδιο για την πρωτοβάθμια περίθαλψη και την νέα διάταξη των Κ.Υ.
Στο εργοστάσιο της Gallenika, συναντήθηκε με την διοίκηση και συζήτησε για την νέα πολιτική που εφαρμόζει η κυβέρνηση για το Φάρμακο. Του ετέθησαν ζητήματα για την τιμολόγηση και το αίτημα για έλεγχο της συνταγογράφησης, σε σχέση με τον ανταγωνισμό με τις πολυεθνικές του φαρμάκου. Συναντήθηκε επίσης με το προεδρείο του σωματείου των εργαζομένων όπου ενημερώθηκε για τα αιτήματά τους.
Τελειώνοντας την πρωινή περιοδεία επισκέφτηκε το Γ.Ν. Νοσοκομείο Χαλκίδας, όπου στην είσοδο τον περίμενε ο πρόεδρος του σωματείου των εργαζομένων  με μερικούς από τους εργαζόμενους, σε παράσταση διαμαρτυρίας. Ο σ. Υπουργός συζήτησε μαζί τους και ζήτησε να του αναφερθούν τα ειδικότερα προβλήματα που αντιμετωπίζουν και να αποφύγουν τις γενικότητες. Στην συνάντηση που ακολούθησε με τον Διοικητή του Νοσοκομείου κ. Τζαφέρο, τα μέλη του Δ.Σ. και τους υπεύθυνους των τομέων, επισημάνθηκε το γεγονός της έλλειψης  κυρίως σε Ιατρικό προσωπικό και νοσηλευτές. Συζητήθηκε το ζήτημα της αποπεράτωσης του νέου Νοσοκομείου Χαλκίδας και άλλα θέματα της αρμοδιότητάς τους.

Το απόγευμα της Παρασκευής, έγινε συνάντηση με το προεδρείο του Σωματείου των εργαζομένων στην ΛΑΡΚΟ Εύβοιας, όπου συζητήθηκαν τα θέματα βιωσιμότητας της Δημόσιας Επιχείρησης. Τους ενημέρωσε για την απόφαση μείωσης κατά 30% του ενεργειακού κόστους της   και τον αγώνα που γίνεται για την μείωση των συσσωρευμένων ελλειμμάτων που προέκυψαν από την προηγούμενη κακοδιαχείριση. Ζήτησε από τους εργαζόμενους να συνεργαστούν με την νέα διοίκηση, ώστε να καταστρωθεί ένα νέο επιχειρησιακό σχέδιο, που να έχει στοιχεία βιωσιμότητας, αλλά και το αποτύπωμα των εργαζομένων.
Δόθηκε η συνέντευξη τύπου στο ξενοδοχείο «Παλίρροια» και μετά ακολούθησε σύσκεψη κομματικών στελεχών, όπου ετέθησαν τα ζητήματα της αρμοδιότητας του για τον συντονισμό κόμματος, βουλευτών και κυβέρνησης.


*******************************************************************************
Ξενώνας " Αμανδρυάδες " στο Καρπενήσι.
Κλίκ στην φωτογραφία για να ΔΕΙΤ
Ε
http://www.amadryades.gr/



Η Επιλογή είναι δική σου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



EVIA XALKIDA PHOTOS

Pages