Στο προσκήνιο η Αυλιδεία Αρτέμιδα - Sourta-Ferta

Post Top Ad

Στο προσκήνιο η Αυλιδεία Αρτέμιδα

Η Βουλευτής Εύβοιας του ΣΥΡΙΖΑ, Ζωή Λιβανίου και το Διοικητικό Συμβούλιο του Θεάτρου Χαλκίδας συναντήθηκαν με τον Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας, Κώστα Μπακογιάννη και τον Αντιπεριφερειάρχη, Φάνη Σπανό, την Δευτέρα 23 Ιανουαρίου, προκειμένου να τους παρουσιάσουν την πρόταση ανάδειξης και αξιοποίησης της Αυλιδείας Αρτέμιδoς που τεκμηριώθηκε επιστημονικά από την αρχιτέκτονα Μαίρη Μουρσελά. Την Τρίτη 24 Ιανουαρίου παρουσιάστηκε η συγκεκριμένη πρόταση και στην Υπουργό Τουρισμού, Έλενα Κουντουρά.
Κοινή συνισταμένη των ενημερωτικών συναντήσεων είναι η παραδοχή ότι η πρόταση για την Αυλιδεία Αρτέμιδα, είναι αναπτυξιακή και μπορεί να φέρει πολλαπλά οφέλη στο σύνολο της τοπικής κοινωνίας και οικονομίας. Η θέρμη με την οποία υποδέχτηκαν την συγκεκριμένη πρόταση τόσο ο Περιφερειάρχης όσο και η Υπουργός Τουρισμού προμηνύει θετικές εξελίξεις δεδομένου ότι δήλωσαν αποφασισμένοι να συνδράμουν στις προσπάθειες των πολιτιστικών φορέων της περιοχής.
Η Βουλευτής Εύβοιας του ΣΥΡΙΖΑ, Ζωή Λιβανίου, βρίσκεται δίπλα στο σύνολο των φορέων που διεκδικούν αυτό το μεγάλο έργο για την Χαλκίδα και συνδράμει με όλες της τις δυνάμεις για την άμεση εμπλοκή όλων των θεσμικών φορέων που απαιτείται. Την Δευτέρα 30 Ιανουαρίου η πρόταση θα παρουσιαστεί στο Δήμαρχο της Χάλκιδας, Χρήστο Παγώνη, ο οποίος ήδη έχει εκδηλώσει το ενδιαφέρον του για αυτή την πρωτοβουλία.  Ο στόχος είναι καλός και είναι κοινός. Να αναβαθμιστεί η Εύβοια και η τοπική οικονομία αξιοποιώντας τα μοναδικά της πλεονεκτήματα, όπως είναι ο χώρος της Αυλιδείας Αρτέμιδoς. 

*******************************************************************************
Ξενώνας " Αμανδρυάδες " στο Καρπενήσι.
Κλίκ στην φωτογραφία για να ΔΕΙΤ
Ε
http://www.amadryades.gr/



Η Επιλογή είναι δική σου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



EVIA XALKIDA PHOTOS

Pages