Φωτογραφίες κολύμβησης Περιφέρειας
https://goo.gl/photos/HxiLrncuKw2PFT3a6
Αζίζ Νεσίν Σώπα μη μιλάς

amung

Μας είδαν

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

Επενδύσεις στα λιμάνια της Εύβοιας

Νομαρχιακή Επιτροπή Εύβοιας
Γραφείο Τύπου
Αφού πρώτα σας ευχηθούμε καλή χρονιά και ευτυχισμένο το 2017, σας προωθούμε  ακόλουθο μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου με συνημμένο Δελτίο Τύπου αναφορικά με την έγκριση του Προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων (Π.Δ.Ε./2016) της Γενικής Γραμματείας Λιμένων, Λιμενικής Πολιτικής και Ναυτιλιακών Επενδύσεων (Γ.Γ.Λ.Λ.Π.Ν.Ε.) για τη χρηματοδότηση δεκατεσσάρων (14) επιπλέον έργων σε λιμάνια της χώρας, συνολικού προϋπολογισμού ύψους 1.083.700 ευρώ.

Συγκεκριμένα σας γνωρίζουμε ότι για τον Νομό Ευβοίας, εγκρίθηκε η χρηματοδότηση ύψους 295.200 ευρώ για τα ακόλουθα έργα:

1. "ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΚΡΗΠΙΔΩΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΠΗΛΑΙΩΣΕΩΝ ΣΤΗ Χ.Ζ.Λ. ΝΕΩΝ ΣΤΥΡΩΝ",ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ ΥΨΟΥΣ 36.900 ΕΥΡΩ
2. "ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ - ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΤΟΠΙΚΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΣΤΟ ΚΤΙΡΙΟ "ΚΥΜΑ" ΑΙΔΗΨΟΥ", ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ ΥΨΟΥΣ 61.500 ΕΥΡΩ
3. "ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΦΘΟΡΩΝ ΠΡΟΒΛΗΤΑ ΕΛΛΙΜΕΝΙΣΜΟΥ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΩΝ ΛΕΜΒΩΝ ΒΟΥΡΚΑΡΙΟΥ ΧΑΛΚΙΔΑΣ", ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ ΥΨΟΥΣ 36.900 ΕΥΡΩ
4. "ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΤΟΙΧΙΟΥ ΑΝΤΙΣΤΗΡΙΞΗΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑΚΗ ΟΔΟ ΛΙΜΝΗΣ ΕΝΤΟΣ ΧΕΡΣΑΙΑΣ ΖΩΝΗΣ", ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ ΥΨΟΥΣ 73.800 ΕΥΡΩ
5. "ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΛΙΘΟΡΡΙΠΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΒΟΡΕΙΟΥ ΛΙΜΕΝΑ Χ.Ζ.Λ. ΧΑΛΚΙΔΑΣ", ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ ΥΨΟΥΣ 24.600 ΕΥΡΩ
6. "ΕΠΙΣΚΕΥΗ - ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟΙΧΙΟΥ ΑΝΤΙΣΤΗΡΙΞΗΣ ΣΤΗ Χ.Ζ.Λ. ΝΕΑΣ ΑΡΤΑΚΗΣ",ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ ΥΨΟΥΣ 36.900 ΕΥΡΩ

7. "ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΙΚΩΝ ΚΙΓΚΛΙΔΩΜΑΤΩΝ ΒΟΙΩΤΙΚΗΣ ΑΚΤΗΣ Χ.Ζ.Λ. ΧΑΛΚΙΔΑΣ",ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ ΥΨΟΥΣ 24.600 ΕΥΡΩ
Χαλκίδα 2 Ιαν. 2017

Δελτίο Τύπου
________________________________________
From: "Γρ. Μ.Μ.Ε & ΔΗΜ. ΣΧΕΣΕΩΝ" <mme@yna.gov.gr>
To: "Γρ. Μ.Μ.Ε & ΔΗΜ. ΣΧΕΣΕΩΝ" <mme@yna.gov.gr>
Sent: Wednesday, December 28, 2016 5:16:56 PM
Subject: Πρόσθετες επενδύσεις σε λιμάνια

Πρόσθετες επενδύσεις σε λιμάνια

Επιπρόσθετες επενδύσεις σε λιμάνια στα οποία έχουν εντοπιστεί σημαντικά προβλήματα ασφάλειας ή χρειάζεται να αποκατασταθούν ζημιές ενέκρινε η Γενική Γραμματεία Λιμένων και Λιμενικής Πολιτικής του Υπουργείου Ναυτιλίας. Μετά από εισήγηση του ΓΓ Λιμένων Χρήστου Λαμπρίδη, ο Υπουργός Ναυτιλίας Παναγιώτης Κουρουμπλής ενέκρινε σήμερα, 28/12/2016, μέσω του Προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων (ΠΔΕ) της Γενικής Γραμματείας Λιμένων, Λιμενικής Πολιτικής και Ναυτιλιακών Επενδύσεων (ΓΓΛΛΠΝΕ), ποσό ύψους 1.084.000 ευρώ, από τον προϋπολογισμό του 2016.
Συγκεκριμένα, οι επιπλέον επενδύσεις που αποφασίστηκαν για το 2016 αφορούν στους λιμένες αρμοδιότητας των Οργανισμών Λιμένων Ευβοίας, Κέρκυρας, Βόλου, όπως επίσης και του Δ. Πύλου, Λευκάδας, Μυτιλήνης και Ρεθύμνου. Έτσι το σύνολο του ποσού που απορροφήθηκε από το ΠΔΕ της ΓΓΛΛΠΝΕ, για το 2016, ανέρχεται συνολικά σε περίπου 5.900.000€ και κατανεμήθηκε συνολικά σε 76 έργα.
Τα κριτήρια σύμφωνα με τα οποία επιλέχθηκαν τα λιμενικά έργα αφορούσαν στη κάλυψη έκτακτων και επειγουσών αναγκών των λιμένων, χωρίς την αλλαγή των χαρακτηριστικών τους και με προϋπολογισμό έργου που να μη ξεπερνά τις 100.000 ευρώ προ ΦΠΑ για κάθε λιμένα. Επίσης, σημαντικό κριτήριο για την επιλογή αποτέλεσε η κάλυψη όσο το δυνατόν περισσότερων αναγκών στους λιμένες της χώρας πανελλαδικά.
Επισημαίνεται ότι βασική προτεραιότητα αποτέλεσε η ενίσχυση των εποπτευόμενων φορέων (Οργανισμοί Λιμένων και Λιμενικά Ταμεία) της Γενικής Γραμματείας Λιμένων, Λιμενικής Πολιτικής και Ναυτιλιακών Επενδύσεων, ενώ ένα ακόμη κριτήριο επιλογής των έργων αποτέλεσε η απορρόφηση κονδυλίων του ΠΔΕ, από τους φορείς που υπέβαλλαν νέες προτάσεις λιμενικών έργων τα προηγούμενα έτη, καθώς και οι προτεραιότητες των έργων, με πρωταρχικό μέλημα την ασφάλεια των επιβατών και την εύρυθμη λειτουργία του λιμένα.

*******************************************************************************

Ξενώνας " Αμανδρυάδες " στο Καρπενήσι.
Κλίκ στην φωτογραφία για να ΔΕΙΤ
Ε
http://www.amadryades.gr/Η Επιλογή είναι δική σου

Posted by Sourta Ferta on 4:00 μ.μ. . Filed under , , . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0

0 σχόλια for � Επενδύσεις στα λιμάνια της Εύβοιας �

Leave comment

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

Photo Gallery