Φωτογραφίες κολύμβησης Περιφέρειας
https://goo.gl/photos/HxiLrncuKw2PFT3a6
Αζίζ Νεσίν Σώπα μη μιλάς

amung

Μας είδαν

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

Mηνύματα στο WhatsApp ακόμη και όταν δεν υπάρχει σήμα

Επιτέλους θα μπορείτε να στέλνετε μηνύματα στο WhatsApp ακόμη και όταν δεν υπάρχει σήμα

Αν θυμάστε τον εαυτό σας να δίνει μάχη για να στείλει ένα μήνυμα κάθε φορά που βρίσκετε σε μία υπόγεια διάβαση ή στο βαγόνι του μετρό, σας έχουμε καλά νέα! Αυτή η γνώριμη εικόνα θα αποτελεί πια παρελθόν.

Και αυτό γιατί μία νέα αναβάθμιση στο IOS WhatsApp θα επιτρέπει πλέον στα μηνύματα να αποστέλλονται ακόμη και όταν ο χρήστης που χρησιμοποιεί την εφαρμογή δεν έχει σήμα ίντερνετ. Αυτό βέβαια δε σημαίνει ότι τα μηνύματα θα λαμβάνονται από τον παραλήπτη άμεσα, αλλά ότι θα φτάνουν στον τελικό προορισμό τους το συντομότερο δυνατό όταν βρεθεί και πάλι έστω και λίγο σήμα.

Οι χρήστες Android μπορούν να νιώθουν περήφανοι με τους εαυτούς τους καθώς είχαν αυτή τη δυνατότητα από το περασμένο έτος, αλλά η Apple πρόσφατα παρατήρησε τα προβλήματα που δημιουργούνται στους χρήστες κάθε φορά που δεν υπάρχει σήμα.

Επιπλέον, με τη συγκεκριμένη ενημέρωση οι χρήστες θα έχουν την ικανότητα να αποστείλουν μέχρι 30 φωτογραφίες ή βίντεο σε ένα μήνυμα αντί για δέκα και επιπλέον θα απολαμβάνουν καλύτερες λειτουργίες αποθήκευσης, οι οποίες θα επιτρέπουν στον καθένα να διαγράφει επί μέρους μηνύματα που ανταλλάσσονται σε προσωπικές συζητήσεις από το να διαγράφει όλα τα μηνύματα.

*******************************************************************************
Ξενώνας " Αμανδρυάδες " στο Καρπενήσι.
Κλίκ στην φωτογραφία για να ΔΕΙΤ
Ε
http://www.amadryades.gr/Η Επιλογή είναι δική σου

Posted by Sourta Ferta on 10:50 π.μ. . Filed under . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0

0 σχόλια for � Mηνύματα στο WhatsApp ακόμη και όταν δεν υπάρχει σήμα �

Leave comment

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

Photo Gallery