Α.Ο. Πισσώνα - Α.Ε. Ληλαντίου 0 - 3 - Sourta-Ferta

Post Top Ad

Α.Ο. Πισσώνα - Α.Ε. Ληλαντίου 0 - 3

Ποιο δύσκολα από ότι δείχνει το τελικό αποτέλεσμα  συνέχισε  η ομάδα μας τους αγώνες για το  πρωτάθλημα Γ΄ κατηγορίας Ε.Π.Σ.Ευβοίας. κερδίζοντας με 3-0 τον ΑΟ Πισσώνα.
Σε ένα αγώνα που η ομάδα μας ήθελε την νίκη για να κρατηθεί ψηλά στον βαθμολογικό πίνακα οι αθλητές μας έπαιξαν από το πρώτο λεπτό με πάθος για την νίκη δημιουργώντας φάσεις για γκολ απέναντι σε έναν αντίπαλο που δεν είχε καμία σκοπιμότητα στο παιχνίδι του προσπαθώντας και αυτός  να σημειώσει κάποιο γκολ στο πρώτο ημίχρονο  χωρίς να τα καταφέρνει. αντίθετος με την ομάδα μας που είχε στο ίδιοι διάστημα αρκετές  φάσεις για γκολ  και ένα δοκάρι με τον Παπαγεωργίου στο 38, και  ευτύχισε να προηγηθεί στο 45΄με δυνατό σουτ του Κουλοχέρη.

Σο δεύτερο ημίχρονο και παρόλο που η ομάδα μας θα έπρεπε να δείξει καλύτερο αγωνιστικό πρόσωπο, έδωσε αδικαιολόγητα χώρο στον αντίπαλο με αποτέλεσμα να δημιουργηθούν φάσεις,  αλλά και ένα σουτ στο  δοκάρι της εστίας του  πολύ καλού Πετράκη που κράτησε το μηδέν και στη συνέχεια του αγώνα από το  70΄και μετά η ομάδα μας ανέβασε την απόδοσή της δημιουργώντας φάσεις για το δεύτερο γκολ που ήρθε τελικά στο 86΄με τον Κουλοχέρη που στο 90΄έκανε το 0-3 με τρίτο προσωπικό γκολ του ίδιου ύστερα από ωραία ενέργεια του Μικράκη.

Ρεσιτάλ διαιτησίας από τον κ. Σέγκο και τους βοηθούς κ.κ. Σακαράκη και Ρέτσα.

Α.Ε.Λ.
Πετράκης , Χαλιώτης (66΄Τζάνος ) , Παπαγεωργίου, Χατζηαντωνάκης, Καρλατήρας , Ndoi, Σπυράκης , Μάκ Κόλλιας (72΄Καλέντζης),  Moco , Νάνος ( 58΄Μικράκης ) , Κουλοχέρης.

Την επόμενη αγωνιστική η ομάδα μας θα αντιμετωπίσει την Κυριακή  19/2 και ώρα 11.30 στο γήπεδο του Αγίου Νικολάου την Ακαδημία Ποδοσφαίρου Ν.Αρτάκης.



*******************************************************************************
Ξενώνας " Αμανδρυάδες " στο Καρπενήσι.
Κλίκ στην φωτογραφία για να ΔΕΙΤ
Ε
http://www.amadryades.gr/



Η Επιλογή είναι δική σου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



EVIA XALKIDA PHOTOS

Pages