Συνελήφθησαν,σε περιοχές της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας, συνολικά είκοσι (20) άτομα για διάφορα αδικήματα - Sourta-Ferta

Post Top Ad

Συνελήφθησαν,σε περιοχές της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας, συνολικά είκοσι (20) άτομα για διάφορα αδικήματα

Συνελήφθησαν, στο πλαίσιο στοχευμένων αστυνομικών ερευνών και ελέγχων σε περιοχές της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας, συνολικά είκοσι (20) άτομα για διάφορα αδικήματα

Στο πλαίσιο του ευρύτερου επιχειρησιακού σχεδιασμού της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Στερεάς Ελλάδας, συνεχίζεται με αμείωτους ρυθμούς η διενέργεια στοχευμένων αστυνομικών ερευνών και ελέγχων, με σκοπό την πρόληψη ληστειών, κλοπών και διαρρήξεων, την καταπολέμηση της διάδοσης των ναρκωτικών και γενικότερα την αντιμετώπιση κάθε μορφής παραβατικής συμπεριφοράς.

Κατά τη διάρκεια αυτών των ερευνών και ελέγχων, συνελήφθησαν το τελευταίο 24ωρο, συνολικά είκοσι (20) άτομα και συγκεκριμένα:

Δύο (2) άτομα (ένας ημεδαπός & ένας αλλοδαπός) σε περιοχή της Θήβας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Θηβών, για κλοπή κινητού τηλεφώνου, το οποίο βρέθηκε στην κατοχή ενός εκ των συλληφθέντων και αποδόθηκε στη νόμιμη κάτοχό του.

Ημεδαπός επίσης στη Θήβα, από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. Βοιωτίας, για κλοπή χρηματικού ποσού και δύο κινητών τηλεφώνων, με την μέθοδο της απασχόλησης, από ηλικιωμένη αλλοδαπή. Αναζητούνται τρεις ακόμη συνεργοί του.

Τέσσερις (4) ημεδαποί και ειδικότερα ένας στη Θήβα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Θηβών, ένας στη Χαλκίδα, από αστυνομικούς της   Β’ Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. Ευβοίας, ένας στο Καρπενήσι, από αστυνομικούς της     Α’ Ο.Π.Κ.Ε. Ευρυτανίας, καθώς και ένας στη Σπερχειάδα Φθιώτιδας, από αστυνομικούς της Β’ Ο.Π.Κ.Ε. Φθιώτιδας, για παραβάσεις νομοθεσίας περί ναρκωτικών.

Κατασχέθηκαν, κατά περίπτωση, μικροποσότητες ηρωίνης και ακατέργαστης κάνναβης.

Δύο (2) άτομα και ειδικότερα ένας ημεδαπός στην Άμφισσα και ένας αλλοδαπός σε περιοχή του Δομοκού Φθιώτιδας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Άμφισσας & του Αστυνομικού Τμήματος Δομοκού αντίστοιχα, για εκκρεμείς καταδικαστικές Αποφάσεις.

Πέντε (5) άτομα και ειδικότερα ένας ημεδαπός στη Θήβα και ένας αλλοδαπός στα Οινόφυτα Βοιωτίας, από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. & της Ο.Ε.Π.Τ.Α. Βοιωτίας αντίστοιχα, δύο αλλοδαποί στη Χαλκίδα, από αστυνομικούς των Β’ & Γ’ Ομάδων ΔΙ.ΑΣ. Ευβοίας αντίστοιχα, καθώς και ένας ημεδαπός στη Λαμία, από αστυνομικούς του Τμήματος Τροχαίας Λαμίας, για παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας.

Τέσσερις (4) αλλοδαποί σε περιοχές της Καρύστου Ευβοίας, του Καινούργιου Φθιώτιδας, καθώς και του Ορχομενού & Διστόμου Βοιωτίας, από αστυνομικούς της Δ’ Ο.Π.Κ.Ε. Ευβοίας και των Αστυνομικών Τμημάτων Καμένων Βούρλων, Ορχομενού & Διστόμου αντίστοιχα, διότι στερούνταν των απαραίτητων εγγράφων που να δικαιολογούν τη νόμιμη παραμονή τους στη χώρα μας.

Τέλος, δύο (2) ημεδαπές στη Χαλκίδα, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Χαλκίδας, για επαιτεία.

Οι συγκεκριμένοι έλεγχοι αποσκοπούν στην πρόληψη και στην καταστολή της εγκληματικότητας, ενώ θα συνεχιστούν σε όλες τις περιοχές της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας.

*******************************************************************************
Ξενώνας " Αμανδρυάδες " στο Καρπενήσι.
Κλίκ στην φωτογραφία για να ΔΕΙΤ
Ε
http://www.amadryades.gr/



Η Επιλογή είναι δική σου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



EVIA XALKIDA PHOTOS

Pages