Φωτογραφίες κολύμβησης Περιφέρειας
https://goo.gl/photos/HxiLrncuKw2PFT3a6
Αζίζ Νεσίν Σώπα μη μιλάς

amung

Μας είδαν

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

Συνελήφθησαν σε περιοχές της Περιφέρειας είκοσι ένα (21) άτομα για διάφορα αδικήματα

Συνελήφθησαν, στο πλαίσιο στοχευμένων αστυνομικών ελέγχων σε περιοχές της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας, συνολικά είκοσι ένα (21) άτομα για διάφορα αδικήματα

Συνεχίζονται με αμείωτους ρυθμούς, στοχευμένοι αστυνομικοί έλεγχοι, στο πλαίσιο του ευρύτερου επιχειρησιακού σχεδιασμού της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Στερεάς Ελλάδας.

Κατά τη διάρκεια αυτών των ελέγχων, οι οποίοι πραγματοποιήθηκαν με σκοπό την πρόληψη ληστειών, κλοπών και διαρρήξεων, την καταπολέμηση της διάδοσης των ναρκωτικών, την πρόληψη των τροχαίων ατυχημάτων και γενικότερα την αντιμετώπιση κάθε μορφής παραβατικής συμπεριφοράς, συνελήφθησαν το τελευταίο 24ωρο, συνολικά είκοσι ένα (21) άτομα και συγκεκριμένα:

Ημεδαπός στη Θήβα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Θηβών, για διάπραξη κλοπών από οικία ηλικιωμένης.

Τέσσερις (4) ημεδαποί και ειδικότερα δύο στο Αλιβέρι Ευβοίας, από αστυνομικούς της Δ’ Ο.Π.Κ.Ε. Ευβοίας, καθώς και δύο στη Χαλκίδα, από αστυνομικούς της Α’ Ο.Π.Κ.Ε. & της Β’ Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. Ευβοίας αντίστοιχα, κατηγορούμενοι για παραβάσεις νομοθεσίας περί ναρκωτικών. Κατασχέθηκαν μικροποσότητες ακατέργαστης κάνναβης.

Ημεδαπός στη Θήβα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Θηβών, διότι σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική Απόφαση, για παράβαση νομοθεσίας περί επιταγών, κατ’ εξακολούθηση.

Τρία (3) άτομα και ειδικότερα ένας αλλοδαπός στη Χαλκίδα, από αστυνομικούς της Β’ Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. Ευβοίας, ένας ημεδαπός στην Ερέτρια Ευβοίας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ερέτριας, καθώς και ένας αλλοδαπός στην Αταλάντη Φθιώτιδας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αταλάντης, για παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας.

Δύο (2) ημεδαποί στο Μαντούδι Ευβοίας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Μαντουδίου, για παράβαση του Γενικού Οικοδομικού Κανονισμού.

Πέντε (5) ημεδαποί σε περιοχές της Λιβαδειάς, από αστυνομικούς της           Α’ Ο.Π.Κ.Ε. Βοιωτίας, καθώς και του Τμήματος Ασφαλείας & Αστυνομικού Τμήματος Λιβαδειάς, για παραεμπόριο. Κατασχέθηκαν διάφορα είδη παραεμπορίου. Επιπλέον ένας εκ των συλληφθέντων κατηγορείται και για παράβαση του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας.

Δύο (2) αλλοδαποί και ειδικότερα μία γυναίκα στην Αταλάντη Φθιώτιδας και ένας άνδρας στη Νέα Αρτάκη Ευβοίας, από αστυνομικούς των Αστυνομικών Τμημάτων Αταλάντης & Νέας Αρτάκης αντίστοιχα, διότι στερούνταν των απαραίτητων εγγράφων που να δικαιολογούν τη νόμιμη παραμονή τους στη χώρα μας.

Ημεδαπός στο Μαντούδι Ευβοίας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Μαντουδίου, για παραβίαση δικαστικής Απόφασης.

Τέλος, δύο (2) ημεδαποί στη Λιβαδειά, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Λιβαδειάς, για επαιτεία.

Οι συγκεκριμένοι έλεγχοι αποσκοπούν στην πρόληψη και στην καταστολή της εγκληματικότητας, ενώ θα συνεχιστούν σε όλες τις περιοχές της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας.

*******************************************************************************
Ξενώνας " Αμανδρυάδες " στο Καρπενήσι.
Κλίκ στην φωτογραφία για να ΔΕΙΤ
Ε
http://www.amadryades.gr/Η Επιλογή είναι δική σου

Posted by Sourta Ferta on 3:50 μ.μ. . Filed under , , . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0

0 σχόλια for � Συνελήφθησαν σε περιοχές της Περιφέρειας είκοσι ένα (21) άτομα για διάφορα αδικήματα �

Leave comment

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

Photo Gallery