Συνελήφθη 65χρονος ημεδαπός, σε περιοχή του Μαρτίνου - Sourta-Ferta

Post Top Ad

Συνελήφθη 65χρονος ημεδαπός, σε περιοχή του Μαρτίνου

Συνελήφθη 65χρονος ημεδαπός, ο οποίος χθες το μεσημέρι, σε αγροτική περιοχή του Μαρτίνου Φθιώτιδας, πυροβόλησε με κυνηγετικό όπλο και τραυμάτισε θανάσιμα συνομήλικό του ημεδαπό

Συνελήφθη χθες (01-02-2017) το απόγευμα, σε αγροτική περιοχή του Μαρτίνου Φθιώτιδας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αταλάντης, ένας 65χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για ανθρωποκτονία με πρόθεση και παράβαση νομοθεσίας περί όπλων.

Ειδικότερα, ο συλληφθείς χθες νωρίς το μεσημέρι, πλησίον ποιμνιοστασίου ιδιοκτησίας του στην ανωτέρω περιοχή, πυροβόλησε με κυνηγετικό όπλο και τραυμάτισε θανάσιμα έναν συνομήλικό του ημεδαπό.

Ο εντοπισμός και η σύλληψή του είναι αποτέλεσμα άμεσων και επισταμένων ερευνών και αναζητήσεων, ενώ κατασχέθηκαν το προαναφερόμενο κυνηγετικό όπλο, (52) φυσίγγια κυνηγετικού όπλου, ένα κινητό τηλέφωνο, καθώς και (2) κάλυκες κυνηγετικού όπλου.

Παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής της σορού του θανόντα.

Την προανάκριση ενήργησε το Τμήμα Ασφαλείας Λαμίας, σε συνεργασία με το Τμήμα Ασφαλείας Λιβαδειάς και το Αστυνομικό Τμήμα Αταλάντης, ενώ ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Λαμίας.

*******************************************************************************
Ξενώνας " Αμανδρυάδες " στο Καρπενήσι.
Κλίκ στην φωτογραφία για να ΔΕΙΤ
Ε
http://www.amadryades.gr/



Η Επιλογή είναι δική σου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



EVIA XALKIDA PHOTOS

Pages