Παρουσία Υφυπουργού Υποδομών και Μεταφορών κ. Νίκου Μαυραγάνη στην δοκιμαστική λειτουργία ηλεκτροκίνησης στον Σιδηροδρομικό Σταθμό Αθηνών. - Sourta-Ferta

Post Top Ad

Παρουσία Υφυπουργού Υποδομών και Μεταφορών κ. Νίκου Μαυραγάνη στην δοκιμαστική λειτουργία ηλεκτροκίνησης στον Σιδηροδρομικό Σταθμό Αθηνών.

Στην επιθεώρηση των εργασιών του έργου της εγκατάστασης ηλεκτροκίνησης της Σιδηροδρομικής Γραμμής από το Σιδηροδρομικό Σταθμό Αθηνών (Σταθμός Λαρίσης) έως τον ΣΚΑ και τον Πειραιά παραβρέθηκε ο Υφυπουργός Υποδομών και Μεταφορών κ. Νίκος Μαυραγάννης.

Συγκεκριμένα, την Πέμπτη 09 Φεβρουαρίου πραγματοποιήθηκε στον σταθμό Λαρίσης το πρώτο δοκιμαστικό δρομολόγιο ηλεκτροκίνητου τραίνου παρουσία του Υπουργού Υποδομών και Μεταφορών κ. Χρήστου Σπίρτζη και του Υφυπουργού κ. Νίκου Μαυραγάνη.

Το εν λόγω έργο έγκειται στο συνολικό έργο της εγκατάστασης ηλεκτροκίνησης της Σιδηροδρομικής Γραμμής από το Σιδηροδρομικό Σταθμό Αθηνών (Σταθμός Λαρίσης) έως τον Πειραιά, και μετά την ολοκλήρωσή του, η απόσταση από τον Πειραιά μέχρι το Αεροδρόμιο αναμένεται να μειωθεί σε λιγότερο από 50 λεπτά, κάτι το οποίο θα αναβαθμίσει ριζικά την ποιότητα της μετακίνησης των επιβατών.




*******************************************************************************
Ξενώνας " Αμανδρυάδες " στο Καρπενήσι.
Κλίκ στην φωτογραφία για να ΔΕΙΤ
Ε
http://www.amadryades.gr/



Η Επιλογή είναι δική σου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



EVIA XALKIDA PHOTOS

Pages