Φωτογραφίες κολύμβησης Περιφέρειας
https://goo.gl/photos/HxiLrncuKw2PFT3a6
Αζίζ Νεσίν Σώπα μη μιλάς

amung

Μας είδαν

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

Συνεχίζεται η διάνοιξη στη στροφή “Τσεκούρα”

Συνεχίζονται από το πρωί της Τρίτης 7 Φεβρουαρίου οι εργασίες του δρόμου Χαλκίδα – Ν. Αρτάκη, στο ύψος της στροφής “Τσεκούρα”, από συνεργεία του τμήματος έργων Αυτεπιστασίας του Δήμου Χαλκιδέων.
Οι εργασίες αφορούν στην κατεδάφιση τοιχίων, που σχεδόν έφταναν μέχρι το οδόστρωμα και αφού τηρήθηκαν από τον Δήμο όλες οι προβλεπόμενες διαδικασίες.
Πρόκειται για το τελευταίο στάδιο παρεμβάσεων στο συγκεκριμένο τμήμα του οδικού άξονα, όπου στο παρελθόν σημειώθηκαν δεκάδες θανατηφόρα τροχαία ατυχήματα.
Πλέον, εκκρεμεί μία ακόμη παρέμβαση για τη συνολική διάνοιξη του δρόμου, που αναμένεται να γίνει μέσα στο Μάρτιο, δεδομένου ότι αναμένεται στις 1-3-2017 η δικαστική απόφαση για αποζημίωση στον ιδιοκτήτη του ακίνητου.
Πάντως, σε κάθε περίπτωση όταν οι καιρικές συνθήκες επιτρέψουν επιτρέψουν, ο Δήμος Χαλκιδέων θα προχωρήσει στην ασφαλτόστρωση του τμήματος που ήδη διανοίχθηκε.
Όπως δήλωσε ο δήμαρχος Χαλκιδέων Χρήστος Παγώνης που επισκέφθηκε τον χώρο όπου γίνεται σήμερα η διάνοιξη, το έργο αυτό στην στροφή “Τσέκουρα” αποτελούσε για τη Δημοτική Αρχή πρώτη προτεραιότητα, δεδομένου ότι αφορούσε στην προστασία και ασφάλεια πεζών και οδηγών.


  Γραφείο Τύπου
Δήμου Χαλκιδέων          

*******************************************************************************
Ξενώνας " Αμανδρυάδες " στο Καρπενήσι.
Κλίκ στην φωτογραφία για να ΔΕΙΤ
Ε
http://www.amadryades.gr/Η Επιλογή είναι δική σου

Posted by Sourta Ferta on 2:20 μ.μ. . Filed under , . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0

0 σχόλια for � Συνεχίζεται η διάνοιξη στη στροφή “Τσεκούρα” �

Leave comment

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

Photo Gallery