Ο τύπος σήμερα - Sourta-Ferta

Post Top Ad

Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ: «Βέβαιες μόνο οι περικοπές»
Η εφημερίδα επισημαίνει ότι: «τη μείωση του αφορολόγητου ορίου και των καταβαλλόμενων συντάξεων, σε κάθε περίπτωση, ακόμη δηλαδή κι αν επιτυγχάνεται ο στόχος για πρωτογενές πλεόνασμα 3,5% του ΑΕΠ το 2019, προβλέπει η κατ’ αρχήν συμφωνία με τους πιστωτές που επιτεύχθηκε τη Δευτέρα στο Eurogroup».

ΤΑ ΝΕΑ: «Ο ρωμαϊκός θρίαμβος ήταν… φούσκα»
Η εφημερίδα σημειώνει ότι: «η κυβέρνηση πανηγυρίζοντας επιχείρησε ανεπιτυχώς να πείσει ίσως και τους βουλευτές της ότι τα επικείμενα μέτρα είναι κάτι σαν δώρο, αλλά ήρθαν οι δηλώσεις Σόιμπλε και ευρωπαίων αξιωματούχων να αποκαλύψουν την πραγματικότητα».
ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ: «Εμπαιγμός για τα χρέη των επιχειρήσεων»
Η εφημερίδα γράφει ότι: «εξωφρενικοί περιορισμοί αφήνουν έξω τρεις στις τέσσερις εταιρίες. Στον Καιάδα οι μικρομεσαίοι, αφού ρυθμίζονται μόνο οι οφειλές άνω των 20.000 ευρώ. Τέλος στις ελπίδες για «ανάσα» στην αγορά. Απάτη (τελικά) το πολυδιαφημισμένο νομοσχέδιο για το εξωδικαστικό συμβιβασμό».

ΕΘΝΟΣ: «Οριστική λύση για χρέη άνω των 20.000 ευρώ»
Η εφημερίδα σημειώνει: «ευνοϊκές ρυθμίσεις, ακόμα και διαγραφές ληξιπρόθεσμων χρεών, σε τράπεζες και Δημόσιο για χιλιάδες υπερχρεωμένες επιχειρήσεις προβλέπουν οι τελικές διατάξεις του νομοσχεδίου για τον εξωδικαστικό μηχανισμό».

EΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ: «Εκτός ρύθμισης 8 στις 10 επιχειρήσεις»
Η εφημερίδα γράφει ότι: «απροσπέλαστα εμπόδια η προϋπόθεση για μία κερδοφόρα χρήση την τελευταία τριετία και οι αυστηροί όροι για τον αριθμό πιστωτών. Τι προβλέπεται για τα κόκκινα δάνεια και τις οφειλές προς εφορία, ασφαλιστικά ταμεία και προμηθευτές».

Η ΑΥΓΗ: «Το Χρέος των τριών»
Σύμφωνα με την εφημερίδα : «να εγγυηθούν την ομαλή υλοποίηση της κατ’ αρχήν συμφωνίας που επιτεύχθηκε στο Eurogroup της Δευτέρας για τη δεύτερη αξιολόγηση αλλά και τη θετική έκβαση του ελληνικού προγράμματος καλούνται Μέρκελ, Λαγκάρντ και Γιούνκερ στις διαδοχικές συναντήσεις που θα έχει σήμερα η Γερμανίδα καγκελάριος με τους επικεφαλής του ΔΝΤ και της Κομισιόν στο Βερολίνο».

Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ: «Γυναίκες-δηλητήριο»
Η εφημερίδα γράφει ότι: «στη σημερινή συνάντηση των δύο κυριών, παρουσία και του Ζ.Κ. Γιούνκερ, εστιάζει την προσοχή της η κυβέρνηση. Οι απαντήσεις που θα δοθούν στα ζητήματα της διευθέτησης του ελληνικού χρέους και των υψηλών πρωτογενών πλεονασμάτων θα διαμορφώσουν το πλαίσιο στο οποίο θα διεξαχθούν οι διαπραγματεύσεις για την ολοκλήρωση της δεύτερης αξιολόγησης».

KONTRA NEWS: «Μην ψηφίσεις μόνος σου τα μέτρα, Αλέξη!»
Η εφημερίδα γράφει ότι: «πολιτική αυτοκτονία για τον ΣΥΡΙΖΑ και την Αριστερά ενδέχεται να αποτελέσει η υπερψήφιση των μέτρων, που με φορτικότητα απαιτούν οι δανειστές, για τη μείωση του αφορολόγητου και τις περικοπές στις συντάξεις, μόνο από την πλειοψηφία των βουλευτών του κυβερνητικού συνασπισμού».

ΕΙΔΗΣΕΙΣ: «Όλα τα σενάρια για τη μείωση των συντάξεων»
Η εφημερίδα επισημαίνει ότι «οι δανειστές αμφισβητούν πλέον ακόμα και την εθνική σύνταξη των 384 ευρώ. «Κούρεμα» της προσωπικής διαφοράς από 10% έως 35% ή χαμηλότερο πλαφόν στις κύριες συντάξεις από το 2019 ζητά το ΔΝΤ».

Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ: «Πώς θα «τρέξει» ο εξωδικαστικός συμβιβασμός»
Η εφημερίδα τονίζει ότι: «τον «οδικό χάρτη» για την εξωδικαστική ρύθμιση των οφειλών των υπερχρεωμένων επιχειρήσεων δημοσιοποίησε χθες το υπουργείο Οικονομίας και Ανάπτυξης».

ΗΜΕΡΗΣΙΑ: «Τριπλό εργασιακό σοκ»
Η εφημερίδα σημειώνει ότι: «αρνητικά ρεκόρ φέρνει η αβεβαιότητα στην οικονομία. Χάθηκαν 29.817 θέσεις απασχόλησης. ΟΑΕΔ: 1,089 εκατ. εγγεγραμμένοι άνεργοι. Νέες συμβάσεις με μειωμένους ρυθμούς».

*******************************************************************************
Ξενώνας " Αμανδρυάδες " στο Καρπενήσι.
Κλίκ στην φωτογραφία για να ΔΕΙΤ
Ε
http://www.amadryades.gr/



Η Επιλογή είναι δική σου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



EVIA XALKIDA PHOTOS

Pages