Κοπή πρωτοχρονιάτικης πίτας του Συλλόγου ΑμεΑ "Άνθρωπος-Ελπίδα-Πολιτισμός" - Sourta-Ferta

Post Top Ad

Κοπή πρωτοχρονιάτικης πίτας του Συλλόγου ΑμεΑ "Άνθρωπος-Ελπίδα-Πολιτισμός"

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Πανευβοϊκού Συλλόγου ΑμεΑ "Άνθρωπος-Ελπίδα-Πολιτισμός" ευχαριστεί θερμά τα μέλη,τα παιδιά ,τους γονείς , τους εθελοντές και τους πολυάριθμους φίλους του Συλλόγου που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμά του πλαισιώνοντας  με την ευγενική  παρουσία τους ,στα γραφεία του, την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Συλλόγου που ευλόγησε ο αιδεσιμότατος π. Ευάγγελος Μαχαίρας.
Από την πρόεδρο του Συλλόγου έγινε σύντομη ενημέρωση των πεπραγμένων καθώς και για τις προετοιμαζόμενες δραστηριότητες εντός του 2017, αλλά και για άλλες επιμορφωτικές ασχολίες που θα βοηθήσουν στην περαιτέρω κοινωνικοποίηση των ΑμεΑ.                                    
Μεταξύ των παρισταμένων ήταν και ο κ. Σταύρος Μακαρίου , μέλος της Συνοδικής Επιτροπής Αθλητισμού της Εκκλησίας και στενός συνεργάτης του Μακαριστού Αρχιεπισκόπου Χριστοδούλου , ο οποίος  προσέφερε στην πρόεδρο ένα βιβλίο του για τον σύλλογο με τίτλο: Αρχιεπίσκοπος Χριστόδουλος "Ο ΠΑΝΤΟΤΙΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ"  και  ευχήθηκε " Καλή συνέχεια σε όλες και όλους , παιδιά, γονείς,  μέλη, εθελοντές και φίλους του Συλλόγου και των Special Olympics ".

Τυχεροί της βασιλόπιτας ήταν: από τα παιδιά του Συλλόγου  ο Βασίλης  Γραμματικός  και από τα μέλη η κ. Σταυρούλα Σκιά-Νικολάκη, παρέλαβαν από ένα χειροποίητο γούρι προσφορά της κ. Κατερίνας Μανάρα την οποία και ευχαριστούμε.                                                                                                                                          
Το Δ.Σ. του Συλλόγου ευχαριστεί τα καταστήματα "ΑΡΤΟΣ & ΓΕΥΣΗ" - ΒΟΥΡΓΙΑΣ  για την βασιλόπιτα που πρόσφερε στην εκδήλωση του Συλλόγου.

Για το Διοικητικό Συμβούλιο
Η Πρόεδρος            Η Γραμματέας
Ειρήνη Μερτζιάνη      Μαρία Μπασούκου














*******************************************************************************
Ξενώνας " Αμανδρυάδες " στο Καρπενήσι.
Κλίκ στην φωτογραφία για να ΔΕΙΤ
Ε
http://www.amadryades.gr/



Η Επιλογή είναι δική σου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



EVIA XALKIDA PHOTOS

Pages