Το τρίπτυχο της επιτυχίας «μαθητές-αθλητές-πρωταθλητές» - Sourta-Ferta

Post Top Ad

Το τρίπτυχο της επιτυχίας «μαθητές-αθλητές-πρωταθλητές»

Το τρίπτυχο της επιτυχίας τους, σε όλη τους την έκταση παρουσίασαν οι κολυμβητές του ΝΑΥΤΙΚΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΧΑΛΚΙΔΟΣ, το τριήμερο  03/02 – 05/02/2017 στο Εθνικό κολυμβητήριο Ο.Α.Κ.Α., όπου διεξήχθησαν οι Πανελλήνιοι Χειμερινοί Αγώνες  ΑΝΔΡΩΝ – ΓΥΝΑΙΚΩΝ και ταυτόχρονα, σε συνεργασία  με το Υπουργείο Παιδείας, το ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΜΑΘΗΤΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΛΥΚΕΙΩΝ.
Έτσι λοιπόν κλήθηκαν οι αθλητές-μαθητές , να βγάλουν εις πέρας τον διπλό ρόλο που τους ανατέθηκε, κολυμπώντας και εκπροσωπώντας επάξια τον Ν.Ο.Χ., ως τον ιστορικότερο   σύλλογο της πόλης μας, καθώς και τα Λύκεια της Εύβοιας.
Δεν είναι τίποτε τυχαίο βέβαια, αν αναλογιστούμε ότι και οι δύο μαθητές που εκπροσωπούσαν τα Λύκεια  της Εύβοιας στο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΜΑΘΗΤΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΛΥΚΕΙΩΝ  και κατάφεραν να ανέβουν στο βάθρο των νικητών ήταν οι Χαλκιδέοι : Μπίλας Στέργιος –Μάριος  (1η θέση χρυσό μετάλλιο στα 100 μ ύπτιο) & Παπαδημητρίου Νικόλαος (2η θέση αργυρό μετάλλιο στα 400 μ ελεύθερο) , είναι αθλητές –πρωταθλητές  του ΝΑΥΤΙΚΟΥ ΟΜΊΛΟΥ ΧΑΛΚΙΔΟΣ.
Για τους  Πανελλήνιους  Χειμερινούς  Αγώνες  ΑΝΔΡΩΝ – ΓΥΝΑΙΚΩΝ, ο φοβερός «Μπίλας», αν και στην κατηγορία Παίδων, για άλλη μια φορά εξασφάλισε την πρόκριση του σε δύο μεγάλους τελικούς , καταλαμβάνοντας την 4η θέση στα 200μ. ύπτιο  και την 6η θέση στα 50μ ύπτιο Ανδρών, ανάμεσα στα μεγαθήρια της Ελληνικής κολύμβησης, εντυπωσιάζοντας με τους χρόνους του και βάζοντας πλώρη για τους Πολυεθνείς Αγώνες ΠΑΙΔΩΝ – ΠΑΜΠΑΙΔΩΝ, με τα χρώματα της Εθνικής Ομάδας.
Επίσης στους ίδιους αγώνες, πιάνοντας τα πολύ δύσκολα όρια για την συμμετοχή τους, κολύμπησαν οι: Νικάκης Παναγιώτης (50 μ πεταλούδα), Καλουτάς Γιώργος (50 μ ύπτιο) και Παπαδημητρίου Νικόλαος (1500 μ ελεύθερο).
Οι επιτυχίες δεν σταματούν εκεί, καθώς στο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΜΑΘΗΤΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΛΥΚΕΙΩΝ, ο Μπίλας , κολυμπώντας χωρίς αντίπαλο, κέρδισε τον τελικό του αγωνίσματος 100 μ ύπτιο . Στα 400 μ ελεύθερο, ο Παπαδημητρίου καταπίνοντας όποιον αντίπαλο έβρισκε μπροστά του και μετά από μια κούρσα για γερά νεύρα κατέκτησε την 2η θέση. Στον τελικό των 100 μ ελεύθερο η Κωνσταντίνα Σίδερη  κατέλαβε την 5η θέση και ο Ρουμπής Δημήτρης την 6η θέση, ενώ στα 50μ ελεύθερο, ο Νικάκης Παναγιώτης την 6η θέση. Τέλος, εκπροσώπησαν επάξια τα σχολεία τους οι: Παυλάκης Ιάσονας, Κώνστα Σοφία, Καλουτάς Γιώργος, Γυμνόπουλος Ευάγγελος και Πολίτη Πηνελόπη.
Αξίζει να σημειωθεί , ότι παρά το γεγονός ότι το Μαθητικό Πρωτάθλημα ήταν  εκτός δικαιοδοσίας του, η εφορία κολύμβησης και οι προπονητές του Ν.Ο.Χ.  ήταν εκεί, στηρίζοντας τα παιδιά στην προσπάθειά τους  -και θα είναι πάντα στο πλευρό τους - ενθαρρύνοντας το τρίπτυχο «ΜΑΘΗΤΕΣ-ΑΘΛΗΤΕΣ-ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ».
Κάνοντας για ακόμα μια φορά το όνομα της πόλης του να ακουστεί,  ο Ν.Ο.Χ. εμφανίστηκε σαρωτικός στους Πανελλήνιους  Χειμερινούς  Αγώνες  ΑΝΔΡΩΝ – ΓΥΝΑΙΚΩΝ και ετοιμάζεται πυρετωδώς για τους  ΧΕΙΜΕΡΙΝΟΥΣ  ΑΓΩΝΕΣ  ΚΑΤΗΓΟΡΙΩΝ Παμπαίδων-Παγκορασίδων ΑΒ  και  Παίδων-Κορασίδων-Εφήβων-Νεανίδων, που θα διεξαχθούν στο ΟΑΚΑ στις 10/02-12/02 και 17/02-19/02 αντίστοιχα.
                                                                     Η εφορία κολύμβησης

*******************************************************************************
Ξενώνας " Αμανδρυάδες " στο Καρπενήσι.
Κλίκ στην φωτογραφία για να ΔΕΙΤ
Ε
http://www.amadryades.gr/



Η Επιλογή είναι δική σου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



EVIA XALKIDA PHOTOS

Pages