Φωτογραφίες κολύμβησης Περιφέρειας
https://goo.gl/photos/HxiLrncuKw2PFT3a6
Αζίζ Νεσίν Σώπα μη μιλάς

amung

Μας είδαν

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

Ο Μητροπολίτης Χαλκίδος στην Καλαμάτα

Ο ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΧΑΛΚΙΔΟΣ ΣΤΗΝ ΚΑΛΑΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΔΕKΑEΤΕΣ ΜΝΗΜΟΣΥΝΟ ΤΟΥ ΕΞ ΙΣΤΙΑΙΑΣ ΜΑΚΑΡΙΣΤΟΥ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΟΥ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΥ ΘΕΜΕΛΗ.
Την Κυριακή των Απόκρεω 19 Φεβρουαρίου 2017, ετελέσθη στον Μητροπολιτικό Ιερό Ναό Υπαπαντής του Χριστού Καλαμάτας, Πολυαρχιερατικό Συλλείτουργο, με αφορμή την συμπλήρωση δέκα ετών από την κοίμηση του εξ Ιστιαίας Ευβοίας καταγομένου Μητροπολίτου Μεσσηνίας Χρυσοστόμου Θέμελη.
Στην Θεία λειτουργία που προεξήρχε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μονεμβασίας και Σπάρτης κ. Ευστάθιος, συλλειτουργησε και ο Σεβασμιώτατος Ποιμενάρχης μας, Μητροπολίτης Χαλκίδος κ. Χρυσόστομος, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Καρθαγένης κ. Μελέτιος και φυσικά ο προσκαλέσας όλους τους ανωτέρω, οικείος Ποιμενάρχης, Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μεσσηνίας κ. Χρυσόστομος.
Τον θείο λόγο κήρυξε ο Σεβασμιώτατος Ποιμενάρχης μας, Μητροπολίτης Χαλκίδος, ο οποίος αναφέρθηκε εκτενώς στην προσωπικότητα του μακαριστού Μητροπολίτου Χρυσοστόμου Θέμελη, τονίζοντας ιδιαίτερα και την στενή τους σχέση, λόγω της ευβοϊκής καταγωγής του μακαριστού Χρυσοστόμου.
Με το πέρας της Θείας Λειτουργίας, τελέστηκε επιμνημόσυνη δέηση για τον μακαριστό Μητροπολίτη.
Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μεσσηνίας κ. Χρυσόστομος ευχαρίστησε τους αγίους Αρχιερείς για την παρουσία τους και αναφέρθηκε και εκείνος στο έργο του μακαριστού προκατόχου του στην Καλαμάτα.
Αμέσως μετά, οι Αρχιερείς, Κληρικοί και πνευματικά τέκνα του μακαριστού Ιεράρχου μετέβησαν στο κοιμητήριο Καλαμάτας, όπου και τελέστηκε τρισάγιο επί του τάφου του.
Φωτογραφίες: Γιώργος Τσερεφός
*******************************************************************************
Ξενώνας " Αμανδρυάδες " στο Καρπενήσι.
Κλίκ στην φωτογραφία για να ΔΕΙΤ
Ε
http://www.amadryades.gr/Η Επιλογή είναι δική σου

Posted by Sourta Ferta on 5:20 μ.μ. . Filed under , . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0

0 σχόλια for � Ο Μητροπολίτης Χαλκίδος στην Καλαμάτα �

Leave comment

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

Photo Gallery