Απάνθρωπη θανάτωση αδέσποτων στην Ιστιαία - Sourta-Ferta

Post Top Ad

Απάνθρωπη θανάτωση αδέσποτων στην Ιστιαία

Πλήγμα στον πολιτισμό μας η απάνθρωπη θανάτωση αδέσποτων στην Ιστιαία.
Ο Δήμος Ιστιαίας-Αιδηψού καταδικάζει απερίφραστα την ειδεχθή εγκληματική ενέργεια αγνώστου ή αγνώστων να δηλητηριάσουν αδέσποτους σκύλους στους δρόμους της Ιστιαία. Ενέργεια που αμαυρώνει τις προγραμματισμένες πολιτιστικές εκδηλώσεις της εφετινής Αποκριάς.
Η καταδίκη αυτή είναι αυτονόητη για ένα Δήμο, που πασχίζει να προάγει τον Πολιτισμό και να προ-βάλει την περιοχή μας σε διεθνές επίπεδο.
Η Δήμαρχος Ιστιαίας-Αιδηψού κ. Λίνα Ευσταθίου, εκφράζει την προσωπική της οδύνη για την εγκλη-ματική αυτή πράξη και παροτρύνει, τόσο τις αρμόδιες Υπηρεσίες, όσο και όλους τους Δημότες να συμβάλουν στην εξιχνίαση αυτών των μεμονωμένων περιστατικών και στην παραδειγματική καταδίκη των ενόχων.
Ταυτόχρονα και σε συνεργασία με όλους τους φορείς της περιοχής, όπως επίσης και με το Φιλοζωϊκό σωματείο "ΑΡΤΕΜΙΣ" που από το ξεκίνημά του ταχθήκαμε αρωγοί στο έργο του, θα φροντίσουμε για την επιτάχυνση των προσπαθειών, που καταβάλλονται, για τον έλεγχο της αύξησης των αδέσποτων ζώων με τους κανόνες που διέπουν μία πολιτισμένη και ανθρώπινη κοινωνία.

*******************************************************************************
Ξενώνας " Αμανδρυάδες " στο Καρπενήσι.
Κλίκ στην φωτογραφία για να ΔΕΙΤ
Ε
http://www.amadryades.gr/



Η Επιλογή είναι δική σου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



EVIA XALKIDA PHOTOS

Pages