Σπουδαία εμφάνιση των αθλητών/τριών του ΕΥΒΟΙΚΟΣ Γ.Α.Σ. στους Χειμερινούς Αγώνες Παμπαίδων – Παγκορασίδων Νοτίου Ελλάδας - Sourta-Ferta

Post Top Ad

Σπουδαία εμφάνιση των αθλητών/τριών του ΕΥΒΟΙΚΟΣ Γ.Α.Σ. στους Χειμερινούς Αγώνες Παμπαίδων – Παγκορασίδων Νοτίου Ελλάδας

Με ατομικά ρεκόρ και πλασαρίσματα στις οκτάδες συμμετείχαν οι τέσσερις (4) αθλητές-τριες της ομάδας μας στους Χειμερινούς Αγώνες Νοτίου Ελλάδας Παμπαίδων – Παγκορασίδων που διεξήχθη το τριήμερο 10-11-12 Φεβρουαρίου στο ΟΑΚΑ στο Μαρούσι με την συμμετοχή 500 αθλητών-τριων από τα σωματεία της Νότιας Ελλάδας.
Την καλύτερη εμφάνιση έκανε ο Κυράνας Νικόλαος τερματίζοντας στην 4η θέση στα 100 μέτρα ελεύθερο Παμπαίδων Α΄με χρόνο 59΄΄,12 χάνοντας το μετάλλιο στο «νήμα» από τον αθλητή Μητσόπουλο της Τρίπολης που έκανε 59΄΄,00.
Επίσης με πολύ καλές εμφανίσεις ο ίδιος αθλητής κατετάγη 5ος στα 200 μέτρα ελεύθερο με χρόνο 2΄,08΄΄,81 και 7ος στα 50 μέτρα ελεύθερο με χρόνο 27΄΄,45.
Κυράνας Νικόλαος

Ακόμα ο Λαγούδης Χριστόφορος στην Κατηγορία Παμπαίδων Β΄ κατετάγη 6ος στα 200 μέτρα Μικτής Ατομικής με χρόνο 2΄,39΄΄,87 και 7ος στα 400 μέτρα Μικτής Ατομικής με χρόνο 5΄,46΄΄,97 και ο Εμμανουηλίδης Ξενοφών στην ίδια κατηγορία κατετάγη 8ος στα 400 μέτρα ελεύθερο με χρόνο 4΄,56΄΄,96. Τέλος πολύ καλή εμφάνιση έκανε και η Κατερίνα Καλυβάκη στα 50 μέτρα ελεύθερο και πεταλούδα στην κατηγορία Παγκορασίδων Β΄.
Να αναφέρουμε ότι το προηγούμενο τριήμερο 3-5 Φεβρουαρίου στο ΟΑΚΑ διεξήχθη το Πανελλήνιο Μαθητικό Πρωτάθλημα κολύμβησης ο αθλητής  Αγγελόπουλος Μιχάλης κατετάγη 5ος στο τελικό του αγωνίσματος 200 μέτρα πρόσθιο, μαθητής της Γ΄ Λυκείου τους 2ου ΓΕΛ Χαλκίδας.
Συγχαρητήρια στους αθλητές μας.
ΕΥΒΟΙΚΟΣ Γ.Α.Σ.



*******************************************************************************
Ξενώνας " Αμανδρυάδες " στο Καρπενήσι.
Κλίκ στην φωτογραφία για να ΔΕΙΤ
Ε
http://www.amadryades.gr/



Η Επιλογή είναι δική σου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



EVIA XALKIDA PHOTOS

Pages