Φωτογραφίες κολύμβησης Περιφέρειας
https://goo.gl/photos/HxiLrncuKw2PFT3a6
Αζίζ Νεσίν Σώπα μη μιλάς

amung

Μας είδαν

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

Συνελήφθη ένας εκ των προμηθευτών του οργανωμένου πολυμελούς κυκλώματος διακίνησης ναρκωτικών

Συνελήφθη ένας εκ των προμηθευτών του οργανωμένου πολυμελούς κυκλώματος διακίνησης  ναρκωτικών, το οποίο εξαρθρώθηκε πρόσφατα από το Τμήμα Ασφαλείας Λαμίας

Πρόκειται για 45χρονο υπήκοο Αλβανίας, ο εντοπισμός και η σύλληψή του οποίου πραγματοποιήθηκε στην Κρυσταλλοπηγή Φλώρινας, κατόπιν σχετικού Εντάλματος σύλληψης

Επιπλέον σε βάρος του εκκρεμούσαν (2) καταδικαστικές Αποφάσεις

Σε συνέχεια του από 15-02-2017 Δελτίου Τύπου, σχετικά με εξάρθρωση οργανωμένου πολυμελούς κυκλώματος διακίνησης ναρκωτικών στη Φθιώτιδα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Λαμίας, συνελήφθη 45χρονος υπήκοος Αλβανίας στην Κρυσταλλοπηγή Φλώρινας, ο οποίος αποτελούσε έναν εκ των προμηθευτών ναρκωτικών ουσιών του ανωτέρω κυκλώματος.

Ο 45χρονος συμπεριλαμβανόταν στην δικογραφία που είχε σχηματιστεί από το Τμήμα Ασφαλείας Λαμίας και σε βάρος του είχε εκδοθεί το από 16-02-2017 Ένταλμα σύλληψης της κας Ανακρίτριας Πρωτοδικών Λαμίας, δυνάμει του οποίου εντοπίστηκε βραδινές ώρες της χθεσινής ημέρας, από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Κρυσταλλοπηγής και συνελήφθη.

Σύμφωνα με το ανωτέρω Ένταλμα σύλληψης, διωκόταν για διακίνηση ναρκωτικών και συγκεκριμένα για εισαγωγή, μεταφορά και πώληση ναρκωτικών ουσιών κατ’ εξακολούθηση. Στο πλαίσιο μάλιστα της ενδελεχούς έρευνας του Τμήματος Ασφαλείας Λαμίας, προέκυψε ότι επιπλέον σε βάρος του εκκρεμούσαν:

Η από 09-06-2014 Απόφαση του Μονομελούς Εφετείου Κακουργημάτων Θεσσαλονίκης, με ποινή κάθειρξης επτά (7) ετών και τριών (3) μηνών, για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής.
Η από 21-05-2011 Απόφαση του Α’ Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Πειραιώς, με ποινή φυλάκισης τριών (3) μηνών, για παράνομη είσοδο στη χώρα.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί αρμοδίως.

*******************************************************************************
Ξενώνας " Αμανδρυάδες " στο Καρπενήσι.
Κλίκ στην φωτογραφία για να ΔΕΙΤ
Ε
http://www.amadryades.gr/Η Επιλογή είναι δική σου

Posted by Sourta Ferta on 1:30 μ.μ. . Filed under , , . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0

0 σχόλια for � Συνελήφθη ένας εκ των προμηθευτών του οργανωμένου πολυμελούς κυκλώματος διακίνησης ναρκωτικών �

Leave comment

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

Photo Gallery