Παγκόσμιας Ημέρας Σκέψης - Sourta-Ferta

Post Top Ad

Παγκόσμιας Ημέρας Σκέψης

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΦΟΡΕΙΑ ΣΤ. ΕΛΛΑΔΑΣ &ΕΥΒΟΙΑΣ
Εβδομάδα Σκέψης (11 - 22/2/2017)
           Οι Πρόσκοποι Χαλκίδας, εν’ όψει της Παγκόσμιας Ημέρας Σκέψης 22/2, την ημέρα γέννησης του Ιδρυτή του Προσκοπισμού και ημέρα Παγκόσμιας Συναδέλφωσης, διοργανώνουν εβδομάδα Προσφοράς και Αλληλεγγύης, με ποικίλα δρώμενα και δράσεις στην πόλη της Χαλκίδας.
Το σύνθημα είναι «Είμαστε Όλοι Πρόσκοποι» και μαζί φτιάχνουμε «Αλυσίδες Σκέψης», προσφέροντας βοήθεια, ελπίδα και χαρά ο ένας για τον άλλον. Ό,τι πιο σημαντικό μπορεί να προσφέρει κανείς και ό,τι πιο σπουδαίο έχουμε στην κοινωνία μας: Αλληλεγγύη.
Μεγάλες προκλήσεις επικρατούν καθημερινά στη ζωή πολλών συμπολιτών μας, που επιζητούν να είμαστε πλάι τους. Ακόμη ένα μεγάλο κομμάτι της ζωής μας τον τελευταίο χρόνο, είναι και η συνύπαρξή μας με πρόσφυγες και μετανάστες συνανθρώπους μας.  Έτσι για να μπορέσουμε να μείνουμε πιστοί στην Προσκοπική μας Υπόσχεσή «Βοηθώ Κάθε Άνθρωπο σε Κάθε Περίσταση», αφιερώνουμε αυτή την εβδομάδα σε όσους μας χρειάζονται στο πλάι τους.
Η Εβδομάδα ξεκινά με Παιχνίδια θησαυρού, Ταινίες, Live Μουσικά δρώμενα, μαγείρεμα με  την βοήθεια του Συλλόγου «Ο άλλος Άνθρωπος», παιχνίδι και δράση προσφοράς για παιδιά - πρόσφυγες «Προσφέρω σε έναν φίλο» και ποικίλες εκδηλώσεις  σε πολιτιστικούς χώρους και  διάφορες γωνιές της πόλης μας, με την επιθυμητή και δυνατή συμμετοχή όλων των συμπολιτών μας.
                                                                 
Με εκτίμηση

Δημήτριος Καψούλης
Περιφερειακός Έφορος Προσκόπων Στ. Ελλάδας& Ευβοίας

*******************************************************************************
Ξενώνας " Αμανδρυάδες " στο Καρπενήσι.
Κλίκ στην φωτογραφία για να ΔΕΙΤ
Ε
http://www.amadryades.gr/



Η Επιλογή είναι δική σου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



EVIA XALKIDA PHOTOS

Pages