Φωτογραφίες κολύμβησης Περιφέρειας
https://goo.gl/photos/HxiLrncuKw2PFT3a6
Αζίζ Νεσίν Σώπα μη μιλάς

amung

Μας είδαν

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

Σε καλό δρόμο η ομάδα της πόλης μας

   Το Δ.Σ. του Α.Ο. ΧΑΛΚΙΣ, θα ήθελε να ευχαριστήσει την κατασκευαστική εταιρία EnG για τη συμμετοχή της στην Χοροεσπερίδα μας, προσφέροντας ως δώρο μια ανακαίνιση μοντέρνας κουζίνας, αξίας 1.400€.
   Επίσης, ανακοινώνουμε πως με απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου στο συμβούλιο της Δευτέρας 6 Φεβρουαρίου (με αρ. Πρακτικού 3/2017) αποφασίστηκε η μη συμμετοχή της ανωτέρω εταιρίας ως χορηγό στην ομάδα μας, λόγω του ότι από το χρονικό διάστημα της αρχής των διαπραγματεύσεων μέχρι και την ημέρα που πάρθηκε η απόφαση, ουδέποτε έχει ενισχύσει οικονομικά το σωματείο μας.
   Ευχαριστούμε πολύ για την πρόθεση της εταιρίας να στηρίξει την προσπάθειά μας, αντιλαμβανόμαστε πως οι καιροί είναι δύσκολοι κι ευχόμαστε καλή συνέχεια και καλή τύχη στις επιχειρηματικές της δραστηριότητες.
   Τέλος κι όσον αφορά τις οικονομικές απαιτήσεις της ομάδας, δηλώνουμε πως αυτές θα συνεχίσουν να καλύπτονται (όπως τόσο καιρό άλλωστε) από μέλη του Δ.Σ., τα έσοδα από τους χορηγούς μας, από την βοήθεια του κόσμου (Χοροεσπερίδα και εισιτήρια) και από τα έσοδα όλων των επιχειρήσεων της πόλης μας, μικρών και μεγάλων, που στέκονται δίπλα μας και τους ευχαριστούμε από καρδιάς.

Για το Δ.Σ. του Α.Ο. ΧΑΛΚΙΣ

Το γραφείο Τύπου

*******************************************************************************
Ξενώνας " Αμανδρυάδες " στο Καρπενήσι.
Κλίκ στην φωτογραφία για να ΔΕΙΤ
Ε
http://www.amadryades.gr/Η Επιλογή είναι δική σου

Posted by Sourta Ferta on 3:50 μ.μ. . Filed under , . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0

0 σχόλια for � Σε καλό δρόμο η ομάδα της πόλης μας �

Leave comment

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

Photo Gallery