Σύλληψη τριών ημεδαπών για εμπορία ναρκωτικών ουσιών - Sourta-Ferta

Post Top Ad

Σύλληψη τριών ημεδαπών για εμπορία ναρκωτικών ουσιών

Σημαντικό πλήγμα στην εμπορία ναρκωτικών ουσιών, με την σύλληψη τριών ημεδαπών και την κατάσχεση περισσότερων από (4,7) κιλών ακατέργαστης κάνναβης

Στο πλαίσιο οργανωμένης αστυνομικής επιχείρησης του Τμήματος Ασφαλείας Θηβών, εντοπίστηκαν επ’ αυτοφώρω δύο εκ των συλληφθέντων, μετά από αγοραπωλησία ναρκωτικών σε υπαίθριο χώρο στάθμευσης, επί της εθνικής οδού Αθηνών – Λαμίας

Πραγματοποιήθηκε νομότυπη έρευνα σε οικία και παρακείμενο αγρόκτημα σε περιοχή της Αττικής, όπου βρέθηκαν, επιμελώς κρυμμένες εντός κυψελών μελισσών, οι μεγαλύτερες ποσότητες των κατασχεθέντων ναρκωτικών

Επιπλέον κατασχέθηκαν Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο ως μέσο μεταφοράς ναρκωτικών, ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας, χρηματικό ποσό, κινητά τηλέφωνα και πληθώρα κενών νάιλον συσκευασιών

Στο πλαίσιο οργανωμένης αστυνομικής επιχείρησης του Τμήματος Ασφαλείας Θηβών, συνελήφθησαν χθες (15-02-2017) απογευματινές και βραδινές ώρες, στην ευρύτερη περιοχή της Θήβας και σε περιοχή της Αττικής, τρεις (3) ημεδαποί, ηλικίας 38, 47 και 75 ετών, κατηγορούμενοι, κατά περίπτωση, για κατοχή, διακίνηση και αγορά ναρκωτικών.

Ειδικότερα οι αστυνομικοί, μετά από κατάλληλη αξιολόγηση - αξιοποίηση στοιχείων, εντόπισαν σε υπαίθριο χώρο στάθμευσης, επί της εθνικής οδού Αθηνών – Λαμίας, να εισέρχεται ένα Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο με οδηγό τον 38χρονο.

Ακολούθως ο 38χρονος εξήλθε του ανωτέρω οχήματος και αφού συναντήθηκε με τον 47χρονο, ο οποίος τον ανέμενε στην περιοχή, προέβησαν σε μεταξύ τους αγοραπωλησία ναρκωτικών ουσιών.

Σε έλεγχο που διενεργήθηκε από τους αστυνομικούς, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν στην κατοχή του 38χρονου ένα αυτοσχέδιο τσιγάρο με μικροποσότητα κάνναβης, καθώς και το χρηματικό ποσό των (120) ευρώ.
Επίσης στην κατοχή του 47χρονου, βρέθηκε και κατασχέθηκε μία αυτοσχέδια νάιλον συσκευασία με μικροποσότητα κάνναβης, την οποία διαπιστώθηκε ότι είχε μόλις αγοράσει από τον 38χρονο.

Σε έρευνα που διενεργήθηκε στο Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 38χρονος, βρέθηκαν επιπλέον και κατασχέθηκαν τρεις αυτοσχέδιες νάιλον συσκευασίες, οι οποίες περιείχαν ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης, συνολικού μεικτού βάρους (205) γραμμαρίων, καθώς και δύο κινητά τηλέφωνα.

Στη συνέχεια οι αστυνομικοί πραγματοποίησαν νομότυπη έρευνα σε οικία του 38χρονου και του 75χρονου, σε περιοχή της Αττικής, αλλά και σε παρακείμενο αγρόκτημα που υπήρχαν κυψέλες μελισσών, ιδιοκτησίας των δύο ανωτέρω συλληφθέντων, όπου βρέθηκαν, επιμελώς κρυμμένες και κατασχέθηκαν (125) νάιλον συσκευασίες, οι οποίες περιείχαν ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης, συνολικού μεικτού βάρους (4) κιλών και (538) γραμμαρίων.

Σημειώνεται ότι από τις κατασχεθείσες νάιλον συσκευασίες, οι (119) ήταν ισοβαρείς (περιείχαν από -12- γραμμάρια) και έτοιμες προς πώληση.

Από τους αστυνομικούς κατασχέθηκαν ακόμη μία ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας, (300) νάιλον συσκευασίες κενές περιεχομένου και το προαναφερόμενο Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, ως μέσο μεταφοράς ναρκωτικών.

Την προανάκριση διενήργησε το Τμήμα Ασφαλείας Θηβών, ενώ οι τρεις συλληφθέντες, με την σε βάρος τους σχηματισθείσα δικογραφία, οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Θηβών και παραπέμφθηκαν για να απολογηθούν ενώπιον του κ. Ανακριτή Θηβών.

*******************************************************************************
Ξενώνας " Αμανδρυάδες " στο Καρπενήσι.
Κλίκ στην φωτογραφία για να ΔΕΙΤ
Ε
http://www.amadryades.gr/



Η Επιλογή είναι δική σου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



EVIA XALKIDA PHOTOS

Pages