Φωτογραφίες κολύμβησης Περιφέρειας
https://goo.gl/photos/HxiLrncuKw2PFT3a6
Αζίζ Νεσίν Σώπα μη μιλάς

amung

Μας είδαν

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

Ημερίδα για προγράμματα διττής εκπαίδευσης στον αγροτικό τομέα

Στην αίθουσα συνεδριάσεων της Περιφερειακής Ενότητας Εύβοιας στη Χαλκίδα, πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου ημερίδα με θέμα “Δυνατότητες Εφαρμογής Προγραμμάτων Διττής Εκπαίδευσης στον Αγροτικό Τομέα”. Τη διοργάνωσε το ελληνογερμανικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο, με την υποστήριξη της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας και της Αγροδιατροφικής Σύμπραξης της Περιφέρειας.
Στην ημερίδα παρουσιάστηκε το μοντέλο της Διττής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης, ενός συστήματος που συνδυάζει θεωρία και πράξη, με ιδιαίτερη έμφαση στην πρακτική εξάσκηση σε επιχειρήσεις, όπως εφαρμόζεται στη Γερμανία και σε άλλες ευρωπαϊκές χώρες. Τη συζήτηση συντόνισε ο περιφερειακός σύμβουλος Γιώργος Κελαϊδίτης και πριν τις κύριες εισηγήσεις απηύθυναν χαιρετισμό ο περιφερειάρχης Κ. Μπακογιάννης, ο αντιπεριφερειάρχης Φ. Σπανός και ο δήμαρχος Χαλκιδέων Χ. Παγώνης.
Μεταξύ άλλων ο δήμαρχος ανέφερε ότι σε μια εποχή βαθιάς ύφεσης, οι νέες ιδέες, η ανταλλαγή εμπειριών, η διάχυση τεχνογνωσίας και η ανάδειξη και εφαρμογή Καλών Πρακτικών, αναδεικνύονται σε πυλώνα μιας νέας οπτικής και ενός διαφορετικού και θετικού αποτελέσματος στον δυναμικό και παραγωγικό τομέα των αγροτικών προϊόντων. Επιπλέον ο δήμαρχος τόνισε ότι η δουλειά βάσης της Περιφέρειας Στερεάς, αλλά και η μόχλευση του τοπικού, παραγωγικού κεφαλαίου, που γίνεται μέσω της Αγροδιατροφικής Σύμπραξης, μπορούν να αναδείξουν τον αφανή, νέο πλούτο της γεωργικής οικονομίας και να διαμορφώσουν ένα καινοτόμο και ελπιδοφόρο μέλλον για τον τόπο και την κοινωνία.

 Γραφείο Τύπου
Δήμου Χαλκιδέων

*******************************************************************************
Ξενώνας " Αμανδρυάδες " στο Καρπενήσι.
Κλίκ στην φωτογραφία για να ΔΕΙΤ
Ε
http://www.amadryades.gr/Η Επιλογή είναι δική σου

Posted by Sourta Ferta on 4:10 μ.μ. . Filed under , . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0

0 σχόλια for � Ημερίδα για προγράμματα διττής εκπαίδευσης στον αγροτικό τομέα �

Leave comment

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

Photo Gallery