Φωτογραφίες κολύμβησης Περιφέρειας
https://goo.gl/photos/HxiLrncuKw2PFT3a6
Αζίζ Νεσίν Σώπα μη μιλάς

amung

Μας είδαν

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

Ενημέρωση Σωματείο Εργατοϋπαλλήλων της «ΦΑΜΑΡ» ζήτησε η Ν.Ε ΣΥΡΙΖΑ

Νομαρχιακή Επιτροπή Εύβοιας Επιτροπή Εργατικής Πολιτικής

  Μετά την λύση που δόθηκε για τα Σούπερ Μάρκετ «Μαρινόπουλος» και τα δημοσιεύματα στον τύπο, για το άλλο σκέλος των δραστηριοτήτων του Ομίλου Μαρινόπουλος, των εργοστασίων της ΦΑΜΑΡ, η Επιτροπή Εργατικής Πολιτικής της Νομαρχιακής Επιτροπής Εύβοιας του ΣΥΡΙΖΑ,  μαζί με την Νομαρχιακή Γραμματεία, ζήτησε επίσημη ενημέρωση από το Σωματείο Εργατοϋπαλλήλων της «ΦΑΜΑΡ».
Κοινή διαπίστωσή μας είναι ότι, τα τελευταία χρόνια, οι Κυβερνήσεις των ΝΔ και ΠΑΣΟΚ, άφησαν ανεξέλεγκτη την ιδιοκτησία του Ομίλου, όπως και σε άλλες περιπτώσεις, χωρίς καμία παρέμβαση το «ληστρικό κεφάλαιο» στα πλαίσια των πολιτικών που εφάρμοσαν, να κερδοσκοπεί σε βάρος του ελληνικού λαού, συσσωρεύοντας «δανικά κι αγύριστα» δάνεια, από τις Τράπεζες, Ελληνικές και Ξένες, ενώ οι «μέτοχοι» καρπωνόντουσαν τα κέρδη της εταιρίας.
Οι εκπρόσωποι των εργαζομένων στο Σωματείο αλλά και στο ΕΣΕ (Ευρωπαϊκό Συμβούλιο Εργαζομένων) της Εταιρείας, κατήγγειλαν την ανεπαρκή ενημέρωση που τους παρέχει η διοίκηση όλο αυτό το διάστημα. Αρνείται να ενημερώσει για την πραγματική κατάσταση της Εταιρίας παραβαίνοντας ακόμα και τους νόμους…
Παρακολουθούμε τις εξελίξεις, που όπως γνωρίζουμε βρίσκονται σε διαδικασία διευθέτησης στα Γαλλικά Δικαστήρια (στα οποία έχει προσφύγει η μητρική εταιρεία του ομίλου ΦΑΜΑΡ).  Διαβεβαιώνουμε τους εργαζομένους της ΦΑΜΑΡ, ότι την μάχη που δίνουν μέσα από το Σωματείο τους, για να αντιπαλέψουν τις συνεχώς αυξανόμενες ελαστικές μορφές εργασίας και τις ατομικές συμβάσεις δεν τη δίνουν μόνοι. Για άλλη μια φορά φαίνεται το πόσο αναγκαία είναι η επαναφορά των κλαδικών συμβάσεων εργασίας, ώστε να αναπνεύσει ο κόσμος της εργασίας.
Ο ΣΥΡΙΖΑ, μέσα και έξω από τους θεσμούς, είναι στο πλάι τους, για να διατηρηθούν οι θέσεις εργασίας, για την διεκδίκηση αξιοπρεπών μισθών, για μόνιμη δουλειά. Να υποχρεωθεί, όποιος είναι ο ιδιοκτήτης, να αναπτύξει την Εταιρία, στα πλαίσια της παραγωγικής ανασυγκρότησης που είναι σχεδιασμένη.
Επιτροπή Εργατικής Πολιτικής της Ν.Ε. Εύβοιας του ΣΥΡΙΖΑ

*******************************************************************************
Ξενώνας " Αμανδρυάδες " στο Καρπενήσι.
Κλίκ στην φωτογραφία για να ΔΕΙΤ
Ε
http://www.amadryades.gr/Η Επιλογή είναι δική σου

Posted by Sourta Ferta on 11:00 μ.μ. . Filed under , . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0

0 σχόλια for � Ενημέρωση Σωματείο Εργατοϋπαλλήλων της «ΦΑΜΑΡ» ζήτησε η Ν.Ε ΣΥΡΙΖΑ �

Leave comment

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

Photo Gallery