Ο Δήμος Χαλκιδέων σε διαδικασία Πιστοποίησης στο Πρότυπο Investors in People - Sourta-Ferta

Post Top Ad

Ο Δήμος Χαλκιδέων σε διαδικασία Πιστοποίησης στο Πρότυπο Investors in People

Ο Δήμος Χαλκιδέων πρόκειται να αποτελέσει τον πρώτο δημόσιο οργανισμό στην Ελλάδα, ο οποίος θα λάβει Πρότυπο Διοίκησης Ανθρωπίνων Πόρων. Το Πρότυπο εφαρμόζεται τις τελευταίες δεκαετίες στη Σουηδία και τη Μ. Βρετανία, τόσο στον ιδιωτικό όσο και στον δημόσιο τομέα με μεγάλη επιτυχία. Ο Δήμος βρίσκεται ήδη σε διαδικασία εφαρμογής του Προτύπου από το Διεθνή Οργανισμό Investors in People (IIP), το οποίο στην Ελλάδα εφαρμόζεται από την Ελληνική Εταιρία Διοίκησης Επιχειρήσεων (ΕΕΔΕ).
Πρόκειται για Πρότυπο Ποιότητας στη Διοίκηση Ανθρώπινων Πόρων και αποτελεί εργαλείο βελτίωσης και αναβάθμισης εσωτερικών διαδικασιών λειτουργίας των επιχειρήσεων, με βελτιστοποίηση της απόδοσης των υπαλλήλων, σε όλα τα επίπεδα διοικητικής ιεραρχίας , μέσα από την επίτευξη των στρατηγικών στόχων τους. Το Πρότυπο IIP θα λειτουργήσει ως πλατφόρμα για την ομαλή και απρόσκοπτη υλοποίηση των στρατηγικής σημασίας έργων ανάπτυξης και αναδιάρθωσης του Δήμου Χαλκιδέων.
Η εφαρμογή αναμένεται να συμβάλει:
1.    στην αυτοδύναμη προσωπική  συνεισφορά των υπαλλήλων στους στόχους της Διοίκησης, στην συνυπευθυνότητα για την επίτευξη του οράματος του Δήμου και στην βελτίωση της απόδοσή τους σε όλα τα επίπεδα
2.    να προσφέρει τη δυνατότητα συστημικής μέτρησης των αποτελεσμάτων απόδοσης των ανθρώπων σας σε σχέση με τους προκαθορισμένους στόχους τους.
Με την πιστοποίηση ο Δήμος Χαλκιδέων θα λάβει Πιστοποιητικό Αναγνώρισης, το οποίο θα απονεμηθεί ειδική τελετή. Με δεδομένο ότι ο Δήμος Χαλκιδέων θα είναι ο πρώτος πιστοποιημένος  στο Πρότυπο Investors in People, ως δημόσιος οργανισμός  τοπικής αυτοδιοίκησης, θα αποτελέσει παράδειγμα βέλτιστης πρακτικής στη διοίκηση υπαλλήλων του δημοσίου τομέα, για αντίστοιχους οργανισμούς.

Γραφείο Τύπου
Δήμου Χαλκιδέων 

*******************************************************************************
Ξενώνας " Αμανδρυάδες " στο Καρπενήσι.
Κλίκ στην φωτογραφία για να ΔΕΙΤ
Ε
http://www.amadryades.gr/



Η Επιλογή είναι δική σου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



EVIA XALKIDA PHOTOS

Pages