Φωτογραφίες κολύμβησης Περιφέρειας
https://goo.gl/photos/HxiLrncuKw2PFT3a6
Αζίζ Νεσίν Σώπα μη μιλάς

amung

Μας είδαν

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

Δωρεά της «PWU ΕΚΤΥΠΩΤΙΚΗ Ι.Κ.Ε.» προς τη Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Στερεάς Ελλάδας

Δωρεά εκτυπωτικών αναλωσίμων της εταιρείας «PWU ΕΚΤΥΠΩΤΙΚΗ Ι.Κ.Ε.» προς τη Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Στερεάς Ελλάδας

Η εταιρεία «PWU ΕΚΤΥΠΩΤΙΚΗ Ι.Κ.Ε.», ως ένδειξη αναγνώρισης της προσφοράς και του έργου που επιτελεί η Ελληνική Αστυνομία  στο κοινωνικό σύνολο, δώρισε ποσότητα εκτυπωτικών αναλωσίμων και φωτοαντιγραφικού χαρτιού προς τη Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Στερεάς Ελλάδας.
Συγκεκριμένα, το πρωί της περασμένης Παρασκευής 17-02-2017, ο Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής Στερεάς Ελλάδας, Υποστράτηγος Νικόλαος Γεωργακόπουλος, υποδέχτηκε στην έδρα της Διεύθυνσης τον ιδιοκτήτη της ανωτέρω εταιρείας, κ Γεώργιο Υφαντή και τους συνεργάτες του.
Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, παρουσία και του Προέδρου της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Φθιώτιδας, Υ/Α’ Αργυρίου Μαυράκη, ο κ. Υφαντής τόνισε τη σημαντική προσφορά των Υπηρεσιών της Ελληνικής Αστυνομίας στο κοινωνικό σύνολο, ενώ ο Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής Στερεάς Ελλάδας αφού τους ευχαρίστησε για την προσφορά τους, επισήμανε:

 «Η συγκεκριμένη δωρεά, σε συνθήκες οικονομικής κρίσεως που βιώνει ολόκληρη η Ελληνική κοινωνία, αποτελεί έμπρακτη στήριξη στις προσπάθειες που καταβάλλει η Ελληνική Αστυνομία για την εξυπηρέτηση των συμπολιτών μας.
Αυτό που επιδιώκουμε είναι να έχουμε δίπλα μας τους πολίτες, αρωγούς στην επίτευξη της δύσκολης και υπεύθυνης αποστολής μας. Θέλουμε οι πολίτες να εμπιστεύονται την Αστυνομία και αυτή τη σχέση εμπιστοσύνης και συνεργασίας οφείλουμε να την εδραιώσουμε, να την διαφυλάξουμε και να την επεκτείνουμε, πάντα με γνώμονα και κοινή συνιστάμενη το αίσθημα ασφάλειας των πολιτών».

*******************************************************************************
Ξενώνας " Αμανδρυάδες " στο Καρπενήσι.
Κλίκ στην φωτογραφία για να ΔΕΙΤ
Ε
http://www.amadryades.gr/Η Επιλογή είναι δική σου

Posted by Sourta Ferta on 6:30 μ.μ. . Filed under , , . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0

0 σχόλια for � Δωρεά της «PWU ΕΚΤΥΠΩΤΙΚΗ Ι.Κ.Ε.» προς τη Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Στερεάς Ελλάδας �

Leave comment

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

Photo Gallery