Π.Σ. Κεραυνός Χαλκίδας - Α.Ε. Ληλαντίου 0 - 0 - Sourta-Ferta

Post Top Ad

Π.Σ. Κεραυνός Χαλκίδας - Α.Ε. Ληλαντίου 0 - 0

Αγώνας πρωτοπόρων στο Πάρκου Λαού με αρκετό κόσμο να παρακολουθούν έναν αγώνα που θα έδινε στις δύο ομάδες με νίκη την μοναξιά της κορυφής αλλά και τον πρώτο λόγο για άνοδο στην Β΄κατηγορία.
Το τελικό αποτέλεσμα 0-0 άφησε ανοικτούς λογαριασμούς τρείς αγωνιστικές πριν το τέλος του πρωταθλήματος για τις δύο ομάδες αλλά και  τον Απόλλων Χαλκίδας να είναι τρείς βαθμούς πίσω και να περιμένει κάποιο στραβοπάτημα.
Καλύτερη η ομάδα μας στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα δημιουργώντας φάσεις για γκολ και στα δύο ημίχρονα χωρίς όμως να τα καταφέρνει με την ομάδα του Κεραυνού να έχει και αυτή κάποια καλά διαστήματα που δεν ανησύχησαν τον Πετράκη.
Χαρακτηριστικό του αγώνα με μεγάλη σημασία το δυνατό και καθαρό παιχνίδι από τους αθλητές των δύο ομάδων παρά την κρισιμότητα του αγώνα, που βρήκε το τέλος τους αθλητές να αφήνουν τον αγωνιστικό χώρο αγκαλιασμένοι δίνοντας οι μεν στους δε συγχαρητήρια.
.
Καλή η διαιτησία των κ.κ. Κασομούλη, Σπανού, Αργύρη.


Α.Ε.Λ.
Πετράκης , Comacka ( 57΄Ζάνιος ), Παπαγεωργίου, Μικράκης, Μάκ Κόλλιας (57΄Ποδαράς ),  Χατζηαντωνάκης, Καρλατήρας , Ndoi, Σπυράκης (73΄Τζάνος )
Κουλοχέρης, Moco .

Την επόμενη αγωνιστική η ομάδα μας θα αντιμετωπίσει την Κυριακή 26/3 και ώρα 12.00 τον ΑΟ Έραπος  στο γήπεδο Αλεξάνδρου.

Μπορείτε να ενημερωθείτε για τα νέα της ΑΕΛ και της Σχολής και από το  site http://www.aelilantiou.gr/default.asp

*******************************************************************************
Ξενώνας " Αμανδρυάδες " στο Καρπενήσι.
Κλίκ στην φωτογραφία για να ΔΕΙΤ
Ε
http://www.amadryades.gr/



Η Επιλογή είναι δική σου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



EVIA XALKIDA PHOTOS

Pages