Τελικός Καλαθοσφαίρισης Λυκείων Περιφέρειας, 1ο ΓΕΛ Αλιβερίου - 2ο ΓΕΛ Λιβαδειάς. - Sourta-Ferta

Post Top Ad

Τελικός Καλαθοσφαίρισης Λυκείων Περιφέρειας, 1ο ΓΕΛ Αλιβερίου - 2ο ΓΕΛ Λιβαδειάς.

Σε ένα κατάμεστο απο θεατές,κλειστό γυμναστήριο Αλιβερίου, έγινε σήμερα το μεσημέρι ο τελικός Καλαθοσφαίρισης Λυκείων Περιφέρειας μεταξύ του 1ου ΓΕΛ Αλιβερίου και του 2ου ΓΕΛ Λιβαδειάς.

Η ομάδα των αγοριών του ΓΕΛ Αλιβερίου μπήκε δυνατά στο παιχνίδι αιφνιδιάζοντας την ομάδα της Λιβαδειάς που καθ' όλη την διάρκεια των τριών πρώτων οχταλέπτων έδειχνε νευρικότητα και η μεγάλη αστοχία των παιδιών της δίνοντας έτσι το δικαίωμα στην ομάδα του Αλιβερίου  να διευρύνει την διαφορά στο σκορ σε διψήφιο νούμερο.

Με το ξεκίνημα του τελευταίου οχταλέπτου οι αθλητές του ΓΕΛ  Λιβαδειάς άρχισαν να βρίσκουν τον εαυτό τους, να πιστέψουν στις δυνάμεις τους και να καταφέρουν να μεταφέρουν το άγχος στην ομάδα του Αλιβερίου μειώνοντας συνεχώς την όποια διαφορά είχε απομείνει, και  στο τελευταία δευτερόλεπτα του αγώνα να πετύχουν την πολυπόθητη πρόκριση στην επόμενη φάση του Θεσμού.

Συγχαρητήρια στην ομάδα του Αλιβερίου για το ωραίο μπάσκετ που έπαιξε σήμερα και στην ομάδα του 2ου ΓΕΛ Λιβαδειάς να ευχηθούμε καλή συνέχεια και γιατί όχι να τους καμαρώσουμε και πρωταθλητές στην τελική φάση του θεσμού.

Τελικό σκόρ  52 - 55

Τα 8λεπτα:

1.    17 - 10
2.    17-  11
3.     9 -  23
4.     9  - 11


Φωτογραφίες του αγώνα ΕΔΩ 







*******************************************************************************
Ξενώνας " Αμανδρυάδες " στο Καρπενήσι.
Κλίκ στην φωτογραφία για να ΔΕΙΤ
Ε
http://www.amadryades.gr/



Η Επιλογή είναι δική σου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



EVIA XALKIDA PHOTOS

Pages