Φωτογραφίες κολύμβησης Περιφέρειας
https://goo.gl/photos/HxiLrncuKw2PFT3a6
Αζίζ Νεσίν Σώπα μη μιλάς

amung

Μας είδαν

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

Συνελήφθησαν δύο (2) ημεδαποί,για υποθέσεις κλοπών υδρομετρητών της Δ.Ε.Υ.Α.Χ. στην περιοχή της Χαλκίδας

Συνελήφθησαν δύο (2) ημεδαποί, οι οποίοι εμπλέκονται σε δέκα (10) υποθέσεις κλοπών υδρομετρητών της Δ.Ε.Υ.Α.Χ., από πολυκατοικίες στην περιοχή της Χαλκίδας
Αναζητείται ένας ακόμα ημεδαπός συνεργός τους, καθώς και ημεδαπός ιδιοκτήτης εταιρίας ανακύκλωσης μεταλλικών αντικειμένων, για αποδοχή και διάθεση προϊόντων κλοπής
Η σύλληψη τους και η εξιχνίαση των ανωτέρω κλοπών, πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο διερεύνησης προχθεσινής υπόθεσης κλοπής, σε εργοτάξιο της περιοχής

Από το Τμήμα Ασφαλείας Χαλκίδας, συνελήφθησαν άμεσα χθες (15-03-2016) το βράδυ στη Χαλκίδα, δύο (2) ημεδαποί, ηλικίας 22 & 21 ετών, ενώ αναζητείται ένας ακόμα 19χρονος ημεδαπός συνεργός τους, οι οποίοι διέπρατταν κυρίως κλοπές υδρομετρητών της Δ.Ε.Υ.Α. Χαλκίδας, από πολυκατοικίες στην ανωτέρω περιοχή.
Στη δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα που σχηματίσθηκε σε βάρος τους, για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών, συμπεριλαμβάνεται ένας ακόμα ημεδαπός, ιδιοκτήτης εταιρίας συγκέντρωσης & ανακύκλωσης μεταλλικών αντικειμένων, ο οποίος κατηγορείται για αποδοχή και διάθεση προϊόντων κλοπής.
Η σύλληψη τους πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο διερεύνησης υπόθεσης κλοπής, η οποία διαπράχθηκε προχθές το βράδυ σε εργοτάξιο στην περιοχή της Χαλκίδας.
Από την ενδελεχή έρευνα, προέκυψε ότι το χρονικό διάστημα από 09 έως    13-03-2017, οι δράστες εμπλέκονται σε δέκα (10) τουλάχιστον υποθέσεις κλοπών από πολυκατοικίες, όπου είχαν αφαιρέσει περισσότερους από ογδόντα (80) υδρομετρητές της Δ.Ε.Υ.Α. Χαλκίδας και διάφορα άλλα μεταλλικά αντικείμενα, τα οποία ακολούθως, σε όλες τις περιπτώσεις, μετέφεραν και πωλούσαν στην ανωτέρω εταιρεία.
Σημειώνεται ότι οι δράστες έχουν απασχολήσει κατ’ επανάληψη τις Διωκτικές Αρχές, για συναφή και άλλα αδικήματα, ενώ η έρευνα συνεχίζεται προκειμένου να διερευνηθεί η εμπλοκή τους και σε άλλες παρόμοιες υποθέσεις.
Την προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Χαλκίδας, ενώ οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Χαλκίδας.

*******************************************************************************
Ξενώνας " Αμανδρυάδες " στο Καρπενήσι.
Κλίκ στην φωτογραφία για να ΔΕΙΤ
Ε
http://www.amadryades.gr/Η Επιλογή είναι δική σου

Posted by Sourta Ferta on 3:55 μ.μ. . Filed under , , . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0

0 σχόλια for � Συνελήφθησαν δύο (2) ημεδαποί,για υποθέσεις κλοπών υδρομετρητών της Δ.Ε.Υ.Α.Χ. στην περιοχή της Χαλκίδας �

Leave comment

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

Photo Gallery