Συνελήφθησαν δύο (2) άτομα για ναρκωτικά στη Λαμία - Sourta-Ferta

Post Top Ad

Συνελήφθησαν δύο (2) άτομα για ναρκωτικά στη Λαμία

Κατασχέθηκαν κάνναβη και κοκαΐνη.
Συνελήφθησαν, χθες (19-03-2017) τις πρώτες πρωινές ώρες σε περιοχή της Λαμίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Λαμίας, δύο (2) άτομα και συγκεκριμένα ένας 24χρονος ημεδαπός και ένας 25χρονος υπήκοος Βουλγαρίας, οι οποίοι κατηγορούνται για κατοχή ναρκωτικών ουσιών κατά συναυτουργία.

Ειδικότερα, προχθές περίπου στις 23:00 το βράδυ, αστυνομικοί της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) της Διεύθυνσης Αστυνομίας Φθιώτιδας, κατά την διάρκεια της περιπολίας τους, εντόπισαν σε οδόστρωμα περιοχής της Λαμίας, μία νάιλον συσκευασία με ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης.

Άμεσα η περιοχή τέθηκε σε διακριτική επιτήρηση από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Λαμίας και περίπου στις 02:00 τα ξημερώματα, ένα Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 24χρονος, προσέγγισε το σημείο και ακολούθως ο 25χρονος συνοδηγός αποβιβάστηκε από το όχημα και παρέλαβε από το οδόστρωμα την ανωτέρω νάιλον συσκευασία, η οποία όπως διαπιστώθηκε περιείχε (49,3) γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης.

Από την ενδελεχή έρευνα, βρέθηκαν επιπλέον στην περιοχή και κατασχέθηκαν τρεις (3) αυτοσχέδιες νάιλον συσκευασίες (φιξάκια), που περιείχαν ποσότητα κοκαΐνης, συνολικού μεικτού βάρους (3) γραμμαρίων, καθώς επίσης και μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης στην κατοχή του 24χρονου.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Λαμίας, ενώ την προανάκριση διενήργησε το Τμήμα Ασφαλείας Λαμίας.

*******************************************************************************
Ξενώνας " Αμανδρυάδες " στο Καρπενήσι.
Κλίκ στην φωτογραφία για να ΔΕΙΤ
Ε
http://www.amadryades.gr/



Η Επιλογή είναι δική σου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



EVIA XALKIDA PHOTOS

Pages