Φωτογραφίες κολύμβησης Περιφέρειας
https://goo.gl/photos/HxiLrncuKw2PFT3a6
Αζίζ Νεσίν Σώπα μη μιλάς

amung

Μας είδαν

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

Συνελήφθησαν, σε περιοχές της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας, συνολικά τριάντα ένα (31) άτομα για διάφορα αδικήματα

Συνελήφθησαν, στο πλαίσιο στοχευμένων αστυνομικών ερευνών και ελέγχων σε περιοχές της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας, συνολικά τριάντα ένα (31) άτομα για διάφορα αδικήματα

Στο πλαίσιο του ευρύτερου επιχειρησιακού σχεδιασμού της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Στερεάς Ελλάδας, συνεχίζεται με αμείωτους ρυθμούς η διενέργεια στοχευμένων αστυνομικών ερευνών και ελέγχων, με σκοπό την πρόληψη ληστειών, κλοπών και διαρρήξεων, την καταπολέμηση της διάδοσης των ναρκωτικών, τον εντοπισμό φυγόποινων και γενικότερα την αντιμετώπιση κάθε μορφής παραβατικής συμπεριφοράς.

Κατά τη διάρκεια αυτών των ερευνών και ελέγχων, συνελήφθησαν το τελευταίο διήμερο (11-12/03/2017), συνολικά τριάντα ένα (31) άτομα και συγκεκριμένα:

Τέσσερις (4) ημεδαποί και ειδικότερα δύο στη Χαλκίδα & δύο στη Λαμία, από αστυνομικούς της Β’ Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. Ευβοίας και της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. Φθιώτιδας, για παραβάσεις νομοθεσίας περί ναρκωτικών.

Κατασχέθηκαν μικροποσότητες ηρωίνης και ακατέργαστης κάνναβης, καθώς και δισκία φαρμακευτικών σκευασμάτων, για την αγορά των οποίων απαιτείται ιατρική συνταγή.

Δύο (2) ημεδαποί στη Λαμία, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Λαμίας, για απόπειρα διάρρηξης οικίας.

Ημεδαπός στη Χαλκίδα, από αστυνομικούς της Α’ Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. Ευβοίας, διότι αποπειράθηκε να αφαιρέσει διάφορα αντικείμενα, από εμπορικό κατάστημα της περιοχής.

Ημεδαπός στην Αταλάντη Φθιώτιδας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αταλάντης, για παράβαση νομοθεσίας περί αθλητισμού. Κατασχέθηκαν (5) κροτίδες.

Δύο (2) άτομα και ειδικότερα ένας ημεδαπός στη Χαλκίδα & ένας αλλοδαπός στο Δομοκό Φθιώτιδας, από αστυνομικούς της Β’ Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. Ευβοίας και του Αστυνομικού Τμήματος Δομοκού αντίστοιχα, διότι σε βάρος τους εκκρεμούσαν καταδικαστικές Αποφάσεις.

Ημεδαπός στην περιοχή του Μαντουδίου Ευβοίας, από αστυνομικούς της      Γ’ Ο.Π.Κ.Ε. Ευβοίας, για παράβαση νομοθεσίας περί όπλων. Κατασχέθηκε μία πτυσσόμενη μεταλλική ράβδος.

Αλλοδαπός στη Θήβα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Θηβών, για πλαστογραφία πιστοποιητικού και παράβαση νομοθεσίας περί αλλοδαπών.

Δέκα (10) άτομα για παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας και ειδικότερα:

(2) ημεδαποί στη Χαλκίδα, από αστυνομικούς του Τμήματος Τροχαίας Χαλκίδας & της Ο.Ε.Π.Τ.Α. Ευβοίας.

(2) ημεδαποί στη Χαλκίδα και στην Νέα Λάμψακο Ευβοίας, από αστυνομικούς της Α’ Ο.Π.Κ.Ε. και της Β’ Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. Ευβοίας.

(3) ημεδαποί σε περιοχές της Λιβαδειάς, από αστυνομικούς του Τμήματος Τροχαίας Λιβαδειάς & της Α’ Ο.Π.Κ.Ε. Βοιωτίας.

(2) ημεδαποί στη Λαμία & (1) αλλοδαπός στη Στυλίδα Φθιώτιδας, από αστυνομικούς του Τμήματος Τροχαίας Λαμίας & του Αστυνομικού Τμήματος Στυλίδας.

Δύο (2) αλλοδαποί στη Χαλκίδα και στη Θήβα, από αστυνομικούς της            Β’ Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. Ευβοίας & του Τμήματος Ασφαλείας Θηβών αντίστοιχα, διότι στερούνταν των απαραίτητων εγγράφων που να δικαιολογούν τη νόμιμη παραμονή τους στη χώρα μας.

Πέντε (5) ημεδαποί σε περιοχές της Βοιωτίας, από αστυνομικούς των Αστυνομικών Τμημάτων Λιβαδειάς & Θηβών, για παραβάσεις σε καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος.

Τέλος, δύο (2) άτομα και ειδικότερα ένας ημεδαπός & ένας αλλοδαπός στη Λαμία, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Λαμίας, για παράβαση του Γενικού Οικοδομικού Κανονισμού.

Οι συγκεκριμένοι έλεγχοι αποσκοπούν στην πρόληψη και στην καταστολή της εγκληματικότητας, ενώ θα συνεχιστούν σε όλες τις περιοχές της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας.

*******************************************************************************
Ξενώνας " Αμανδρυάδες " στο Καρπενήσι.
Κλίκ στην φωτογραφία για να ΔΕΙΤ
Ε
http://www.amadryades.gr/Η Επιλογή είναι δική σου

Posted by Sourta Ferta on 4:40 μ.μ. . Filed under , , . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0

0 σχόλια for � Συνελήφθησαν, σε περιοχές της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας, συνολικά τριάντα ένα (31) άτομα για διάφορα αδικήματα �

Leave comment

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

Photo Gallery