Φωτογραφίες κολύμβησης Περιφέρειας
https://goo.gl/photos/HxiLrncuKw2PFT3a6
Αζίζ Νεσίν Σώπα μη μιλάς

amung

Μας είδαν

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

Συνελήφθησαν επτά (7) ημεδαποί σε περιοχές της Εύβοιας, της Φθιώτιδας και της Βοιωτίας

Συνελήφθησαν επτά (7) ημεδαποί σε περιοχές της Εύβοιας, της Φθιώτιδας και της Βοιωτίας, στο πλαίσιο συστηματικών αστυνομικών ελέγχων για τη καταπολέμηση της διάδοσης των ναρκωτικών

Στο πλαίσιο συστηματικών αστυνομικών ελέγχων, συνελήφθησαν σε περιοχές της Εύβοιας, της Φθιώτιδας και της Βοιωτίας, συνολικά επτά (7) ημεδαποί, ηλικίας από 32 έως 39 ετών, κατηγορούμενοι για παραβάσεις του νόμου περί ναρκωτικών.

Ειδικότερα συνελήφθησαν:

•    (2) άνδρες στη Χαλκίδα, από αστυνομικούς της Β’ Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. Ευβοίας, στην κατοχή των οποίων βρέθηκαν μικροποσότητες ηρωίνης.

•    (1) γυναίκα στη Χαλκίδα, από αστυνομικούς της Γ’ Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. Ευβοίας, στην κατοχή της οποίας βρέθηκαν μικροποσότητες ηρωίνης και ακατέργαστης κάνναβης.

•    (3) άνδρες στη Στυλίδα Φθιώτιδας, από αστυνομικούς της Β’ Ο.Π.Κ.Ε. Φθιώτιδας, στην κατοχή των οποίων βρέθηκαν μικροποσότητες ακατέργαστης κάνναβης. Επιπλέον, στην κατοχή του ενός εκ των συλληφθέντων, βρέθηκε και ένα μαχαίρι με μήκος λάμας (8) εκατοστών.

•    (1) άνδρας στη Θήβα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Θηβών, στην κατοχή του οποίου βρέθηκε ποσότητα ηρωίνης σε μορφή βράχου, βάρους (14,1) γραμμαρίων.

Ανωτέρω ναρκωτικές ουσίες και μαχαίρι κατασχέθηκαν, ενώ οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στις κατά τόπους αρμόδιες Εισαγγελικές Αρχές.

Σημειώνεται ότι οι δράσεις αυτές είναι καθημερινές και αποσκοπούν στην καταπολέμηση της διάδοσης των ναρκωτικών, ενώ θα συνεχιστούν με αμείωτη ένταση και ενδιαφέρον.

*******************************************************************************
Ξενώνας " Αμανδρυάδες " στο Καρπενήσι.
Κλίκ στην φωτογραφία για να ΔΕΙΤ
Ε
http://www.amadryades.gr/Η Επιλογή είναι δική σου

Posted by Sourta Ferta on 4:40 μ.μ. . Filed under , , . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0

0 σχόλια for � Συνελήφθησαν επτά (7) ημεδαποί σε περιοχές της Εύβοιας, της Φθιώτιδας και της Βοιωτίας �

Leave comment

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

Photo Gallery