Aποκριάτικη εκδήλωση - Βραβεύσεις, Σχολής Ολυμπιακού Πειραιώς & Α.Ε. Ληλαντίου - Sourta-Ferta

Post Top Ad

Aποκριάτικη εκδήλωση - Βραβεύσεις, Σχολής Ολυμπιακού Πειραιώς & Α.Ε. Ληλαντίου

Με μια όμορφη αποκριάτικη  εκδήλωση στο ΚΥΜΑ του ΛΟΥΚΑ , συνέχισε η Σχολή μας και η Α.Ε. Ληλαντίου της εκδηλώσεις της παρουσία του Προέδρου Ε.Π.Σ.Ευβοίας κ. Παπακωνσταντίνου, του Προέδρου των πρωταθλημάτων υποδομών Ε.Π.Σ.Ευβοίας κ. Παπαδάκη του δικηγόρου και νομικού συμβούλου της Σχολής κ. Αναστασιάδη, του Προέδρου ΕΟΠΕΚ κ. Παπαντωνόπουλου  των προπονητών και φίλων της Σχολής με τις οικογένειές τους κ. κ. Μπαλάνου (μαζί και ο κουμπάρος του  και παλιός διαιτητής κ. Τσάιτας) Τόγια,  Πριόνα, του εκπαιδευτή διαιτησίας κ. Τσολακίδη του κ.Βαγγέλη Μούτουπα αθλητών της ΑΕΛ και Σχολής αλλά καο πολλών γονέων που έφτασαν την διασκέδαση στο κόκκινο.
Κυρίαρχο μέρος της εκδήλωσης ήταν οι βραβεύσεις τον αθλητών που αρίστευσαν την προηγούμενη χρονιά (Καλέντζης, Μαρίνος, Μαόφης, Τζάνος, Μαίσογλου, Χαλιώτης, Κόκλας, Τόγκος, Μπασούκος, Ρουμελιώτης, Δάδινας, Παπαφράγκας, Χαρμαντάς, Πάπαγεωργίου, Παπασχόλης, Λαθουράς, Τσαλούμας, Παναγιώτου, Μίχος)αναδεικνύοντας για μία ακόμη φορά την σοβαρή δουλεία που γίνεται στην σχολή μας τόσο στον  αθλητικό τομέα όσο και στην πνευματική καλλιέργεια των αθλητών της σχολής.
«Νους υγιής εν σώματι υγιεί» είναι το κυρίαρχο σύνθημα και αν κανείς κρίνει την πληθώρα των αθλητών μας που αρίστευσαν με τις  επιδώσεις να  ακουμπάνε το τέλειο (19,6), κάνει υπερήφανους την Διεύθυνση της Σχολής προπονητές αλλά  και τους γονείς όλων των αθλουμένων στην Σχολή μας.
Αναμνηστική πλακέτα πήραν από την Διεύθυνση της  Σχολής οι κ.κ. Γιώργος Πριόνας, Βαγγέλης Μούτουπας και Λουκάς Βλαντής.
Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους όσους ήταν παρών στην εκδήλωσή μας και να δώσουμε συγχαρητήρια στους αθλητές και γονείς για την βράβευσή τους.

Φωτογραφίες από την εκδήλωση ΕΔΩ

*******************************************************************************
Ξενώνας " Αμανδρυάδες " στο Καρπενήσι.
Κλίκ στην φωτογραφία για να ΔΕΙΤ
Ε
http://www.amadryades.gr/



Η Επιλογή είναι δική σου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



EVIA XALKIDA PHOTOS

Pages