Φωτογραφίες κολύμβησης Περιφέρειας
https://goo.gl/photos/HxiLrncuKw2PFT3a6
Αζίζ Νεσίν Σώπα μη μιλάς

amung

Μας είδαν

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

Ε' Κατανυκτικός εσπερινός

Ο Ε΄ ΚΑΤΑΝΥΚΤΙΚΟΣ ΕΣΠΕΡΙΝΟΣ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΣΤΟΝ Ι. ΝΑΟ ΑΓΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΧΑΛΚΙΔΟΣ.
Το απόγευμα της Δ΄ Κυριακής των Νηστειών 26 Μαρτίου 2017, στον Ι. Ναό Αγίου Νικολάου Χαλκίδος πραγματοποιήθηκε η ακολουθία του Ε΄ Κατανυκτικού Εσπερινού, κατά την οποία ο χοροστάτησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Χαλκίδος κ. Χρυσόστομος.
Κατά την διάρκεια του Εσπερινού, στον οποίον έψαλλαν θαυμάσια Χοροί ιεροψαλτών, υπό την διεύθυνση των κ. Σπυρίδωνος Σιμιτζή και κ. Δήμου Τσίμπου, προσεκλήθη και ομίλησε ο Πανοσιολογιώτατος Αρχιμ. Χρυσόστομος Παπαθανασίου – Ιεροκήρυξ του Μητροπολιτικού Ι. Ναού Αθηνών και Διευθυντής του Ιδιαιτέρου Γραφείου του Μακαριωτάτου Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερωνύμου.
Ο π. Χρυσόστομος, με αφορμή το Κατανυκτικό Προκείμενο Τροπάριο του Εσπερινού «Μη αποστρέψεις το πρόσωπόν σου από του παιδός σου...» αναφέρθηκε στο πρόσωπο και το όνομα του Ιησού Χριστού και στην σχέση, την οποία καλούνται οι πιστοί να αναπτύξουν μαζί Του.
Πριν την Απόλυση, ο Σεβασμιώτατος συνεχάρη τον εκλεκτό ομιλητή και ευχαρίστησε όλους τους παρισταμένους και συμμετέχοντες στην κοινή λατρεία, μεταξύ των οποίων διέκρινε τον συνοδεύσαντα τον π. Χρυσόστομο, Πρωτοπρεσβ. Δημήτριο Νίκου – Εφημέριο του Μητροπολιτικού Ι. Ναού Αθηνών, ο οποίος, ως καλλιφωνότατος, συνέψαλε στον Χορό των ιεροψαλτών, πλησίον του κ. Δήμου Τσίμπου, τον οποίον γνωρίζει επί δεκαετίες, αφού ο κ. Τσίμπος, ως μαθητής του αοιδίμου Πρωτοψάλτου Σπυρίδωνος Περιστέρη, διετέλεσε επί εξαετία και πλέον, μέλος του Βυζαντινού Χορού του Μητροπολιτικού Ι. Ναού Αθηνών.


*******************************************************************************
Ξενώνας " Αμανδρυάδες " στο Καρπενήσι.
Κλίκ στην φωτογραφία για να ΔΕΙΤ
Ε
http://www.amadryades.gr/Η Επιλογή είναι δική σου

Posted by Sourta Ferta on 8:40 π.μ. . Filed under , . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0

0 σχόλια for � Ε' Κατανυκτικός εσπερινός �

Leave comment

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

Photo Gallery