Επίσκεψη Υφυπουργού Υποδομών και Μεταφορών Νίκου Μαυραγάνη στην Χαλκίδα προκειμένου να επιθεωρήσει επισκευαστικά έργα. - Sourta-Ferta

Post Top Ad

Επίσκεψη Υφυπουργού Υποδομών και Μεταφορών Νίκου Μαυραγάνη στην Χαλκίδα προκειμένου να επιθεωρήσει επισκευαστικά έργα.

Ο Υφυπουργός Υποδομών και Μεταφορών Νικόλαος Μαυραγάνης θα παρευρίσκεται αύριο Τρίτη 7 Μαρτίου στην προβλήτα του ΟΛΝΕ περί ώρα 13:00 μ.μ.

 Την Τρίτη 07 Μαρτίου ο Υφυπουργός Υποδομών και Μεταφορών Νίκος Μαυραγάνης θα μεταβεί στην Χαλκίδα, ώστε να πραγματοποιήσει την επιθεώρηση της επισκευής φθορών κρηπιδωμάτων ευβοϊκής ακτής στον Λιμένα Χαλκίδας. Στην συνέχεια, ο κ. Μαυραγάνης θα επισκεφθεί την παραλία Αυλίδας, όπου και θα ανακοινώσει την έγκριση ποσού για την αξιολόγηση των προβλημάτων διάβρωσης της ακτής Παραλίας Αυλίδας έως Βαθύ του Δήμου Χαλκίδας και την εκπόνηση μελέτης για την προστασία της.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΥ ΥΠΟΔΟΜΩΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ ΝΙΚΟΥ ΜΑΥΡΑΓΑΝΗ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΧΑΛΚΙΔΑ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ 07-03-2017.

13:00 : Ο Υφυπουργός Υποδομών και Μεταφορών θα πραγματοποιήσει την  επιθεώρηση των έργων επισκευής φθορών κρηπιδωμάτων ευβοϊκής ακτής στον Λιμένα Χαλκίδας.

14:30 : Ο Υφυπουργός θα μεταβεί στην παραλία της Αυλίδας, όπου και θα ανακοινώσει την έγκριση ποσού για την αξιολόγηση των προβλημάτων διάβρωσης της ακτής Παραλίας Αυλίδας έως Βαθύ του Δήμου Χαλκίδας και για την εκπόνηση μελέτης για την προστασία
της.

*******************************************************************************
Ξενώνας " Αμανδρυάδες " στο Καρπενήσι.
Κλίκ στην φωτογραφία για να ΔΕΙΤ
Ε
http://www.amadryades.gr/



Η Επιλογή είναι δική σου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



EVIA XALKIDA PHOTOS

Pages