Φωτογραφίες κολύμβησης Περιφέρειας
https://goo.gl/photos/HxiLrncuKw2PFT3a6
Αζίζ Νεσίν Σώπα μη μιλάς

amung

Μας είδαν

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

Επίσκεψη της Διοικούσας Επιτροπής του ΤΕΕ στον δήμαρχο Χαλκιδέων

Εθιμοτυπική συνάντηση με τη νέα διοικούσα επιτροπή του παραρτήματος Εύβοιας του Τεχνικού Επιμελητηρίου και το προεδρείο της αντιπροσωπείας του, είχε την Παρασκευή 24 Μαρτίου στο Δημαρχείο, ο δήμαρχος Χαλκιδέων Χρήστος Παγώνης.
Στη διάρκεια της συνάντησης ο δήμαρχος είχε την ευκαιρία να ενημερώσει τα μέλη για όλες τις παρεμβάσεις που γίνονται ή σχεδιάζονται στον Δήμο Χαλκιδέων. Μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στο θέμα της Δημοτικής Αγοράς που εξελίσσεται με τη σύνταξη πλέον της οριστικής μελέτης, στα συνοδά έργα του νέου Νοσοκομείου, του οποίου η λειτουργία αναμένεται μέχρι το τέλος του 2017 ή αρχές του 2018, στους οδικούς κόμβους μπροστά από το ΚΤΕΛ, στα αντιπλημμυρικά έργα που θα ξεκινήσουν εντός των ημερών, σε περιοχές της Χαλκίδας και στις προσπάθειες που γίνονται προς τα υπουργεία για να χρηματοδοτηθεί η μελέτη ανάπλασης της οδούς Βενιζέλου στη Χαλκίδα.
Ο δήμαρχος επεσήμανε ότι θα συνεχιστεί η πεζοδρόμηση της Αβάντων, όπως προβλέπεται από το Σχέδιο Πόλεως και πρόσθεσε ότι συνεχίζονται οι εργασίες για την ολοκλήρωση του Κλειστού Γυμναστηρίου Βασιλικού. Ανέφερε ακόμη ότι η Δημοτική Αρχή πιέζει σε κεντρικό επίπεδο, για τη δημοπράτηση της Παράκαμψης Χαλκίδας, καθώς και για το παραλιακό μέτωπο της Αυλίδας, μήκους 6 χλμ, που έχει διαβρωθεί. Τέλος, συζητήθηκαν ζητήματα που αφορούν στον Δήμο Χαλκιδέων και στη συνεργασία του με το ΤΕΕ.

 Γραφείο Τύπου
Δήμου Χαλκιδέων

*******************************************************************************
Ξενώνας " Αμανδρυάδες " στο Καρπενήσι.
Κλίκ στην φωτογραφία για να ΔΕΙΤ
Ε
http://www.amadryades.gr/Η Επιλογή είναι δική σου

Posted by Sourta Ferta on 6:00 μ.μ. . Filed under , . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0

0 σχόλια for � Επίσκεψη της Διοικούσας Επιτροπής του ΤΕΕ στον δήμαρχο Χαλκιδέων �

Leave comment

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

Photo Gallery