Επίσκεψη της Διοικούσας Επιτροπής του ΤΕΕ στον δήμαρχο Χαλκιδέων - Sourta-Ferta

Post Top Ad

Επίσκεψη της Διοικούσας Επιτροπής του ΤΕΕ στον δήμαρχο Χαλκιδέων

Εθιμοτυπική συνάντηση με τη νέα διοικούσα επιτροπή του παραρτήματος Εύβοιας του Τεχνικού Επιμελητηρίου και το προεδρείο της αντιπροσωπείας του, είχε την Παρασκευή 24 Μαρτίου στο Δημαρχείο, ο δήμαρχος Χαλκιδέων Χρήστος Παγώνης.
Στη διάρκεια της συνάντησης ο δήμαρχος είχε την ευκαιρία να ενημερώσει τα μέλη για όλες τις παρεμβάσεις που γίνονται ή σχεδιάζονται στον Δήμο Χαλκιδέων. Μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στο θέμα της Δημοτικής Αγοράς που εξελίσσεται με τη σύνταξη πλέον της οριστικής μελέτης, στα συνοδά έργα του νέου Νοσοκομείου, του οποίου η λειτουργία αναμένεται μέχρι το τέλος του 2017 ή αρχές του 2018, στους οδικούς κόμβους μπροστά από το ΚΤΕΛ, στα αντιπλημμυρικά έργα που θα ξεκινήσουν εντός των ημερών, σε περιοχές της Χαλκίδας και στις προσπάθειες που γίνονται προς τα υπουργεία για να χρηματοδοτηθεί η μελέτη ανάπλασης της οδούς Βενιζέλου στη Χαλκίδα.
Ο δήμαρχος επεσήμανε ότι θα συνεχιστεί η πεζοδρόμηση της Αβάντων, όπως προβλέπεται από το Σχέδιο Πόλεως και πρόσθεσε ότι συνεχίζονται οι εργασίες για την ολοκλήρωση του Κλειστού Γυμναστηρίου Βασιλικού. Ανέφερε ακόμη ότι η Δημοτική Αρχή πιέζει σε κεντρικό επίπεδο, για τη δημοπράτηση της Παράκαμψης Χαλκίδας, καθώς και για το παραλιακό μέτωπο της Αυλίδας, μήκους 6 χλμ, που έχει διαβρωθεί. Τέλος, συζητήθηκαν ζητήματα που αφορούν στον Δήμο Χαλκιδέων και στη συνεργασία του με το ΤΕΕ.

 Γραφείο Τύπου
Δήμου Χαλκιδέων

*******************************************************************************
Ξενώνας " Αμανδρυάδες " στο Καρπενήσι.
Κλίκ στην φωτογραφία για να ΔΕΙΤ
Ε
http://www.amadryades.gr/



Η Επιλογή είναι δική σου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



EVIA XALKIDA PHOTOS

Pages