Επίσκεψη του Γενικού Γραμματέα Δημόσιας Τάξης, Δημήτρη Αναγνωστάκη στη Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Ηπείρου - Sourta-Ferta

Post Top Ad

Επίσκεψη του Γενικού Γραμματέα Δημόσιας Τάξης, Δημήτρη Αναγνωστάκη στη Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Ηπείρου

Ο Γενικός Γραμματέας Δημόσιας Τάξης, Δημήτρης Αναγνωστάκης επισκέφτηκε χθες (16 Μαρτίου 2017), τη Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Ηπείρου, όπου πραγματοποίησε σειρά συναντήσεων και επαφών με υπηρεσιακούς παράγοντες και εκπροσώπους συνδικαλιστικών Φορέων.
Τον κ. Γενικό υποδέχτηκαν ο Γενικός Επιθεωρητής Αστυνομίας Βορείου Ελλάδος, Αντιστράτηγος Χρήστος Δραγατάκης και ο Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής Ηπείρου, Υποστράτηγος Κωνσταντίνος Σκούμας.
Ακολούθως πραγματοποίησε ομιλία στους Διευθυντές των Διευθύνσεων Αστυνομίας της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Ηπείρου και στους διοικητές των Υπηρεσιών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ιωαννίνων.

Στη συνέχεια είχε διαδοχικές συναντήσεις με τον Πρόεδρο και τα μέλη της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ιωαννίνων, τον Αντιπρόεδρο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αστυνομικών Υπαλλήλων και τον Πρόεδρο και τα μέλη της Ένωσης Αξιωματικών Ηπείρου.
Στο πλαίσιο των συναντήσεων ο κ. Γενικός είχε τη δυνατότητα να ενημερωθεί και να ανταλλάζει απόψεις και προτάσεις για θέματα επαγγελματικού και ευρύτερου αστυνομικού ενδιαφέροντος που απασχολούν τις υφιστάμενες Υπηρεσίες και την τοπική κοινωνία.
Ακολούθως, μετέβη στο Συνοριακό Σημείο Διέλευσης Κακαβιάς Ιωαννίνων, όπου συναντήθηκε με τον Διοικητή του Αστυνομικού Τμήματος Κακαβιάς και το προσωπικό της βάρδιας, ενώ στη συνέχεια επισκέφθηκε το στρατιωτικό φυλάκιο Κακαβιάς.

Οι επισκέψεις του Γενικού Γραμματέα Δημόσιας Τάξης συνεχίζονται σήμερα, στη Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Δυτικής Μακεδονίας και, απογευματινές ώρες, στη Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Κεντρικής Μακεδονίας, ενώ αύριο θα παραστεί στα εγκαίνια του κλειστού σκοπευτηρίου, στις εγκαταστάσεις της Σχολής Μετεκπαίδευσης και Επιμόρφωσης Ελληνικής Αστυνομίας Βορείου Ελλάδος, στη Βέροια.













*******************************************************************************
Ξενώνας " Αμανδρυάδες " στο Καρπενήσι.
Κλίκ στην φωτογραφία για να ΔΕΙΤ
Ε
http://www.amadryades.gr/



Η Επιλογή είναι δική σου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



EVIA XALKIDA PHOTOS

Pages