Φωτογραφίες κολύμβησης Περιφέρειας
https://goo.gl/photos/HxiLrncuKw2PFT3a6
Αζίζ Νεσίν Σώπα μη μιλάς

amung

Μας είδαν

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

Ο Μητροπολίτης χαλκίδος στην ενορία Αμφιθέας Διρφύων

Το Σάββατο 18 Μαρτίου 2017 το πρωί, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Χαλκίδος κ. Χρυσόστομος μετέβη στον Ιερό Ναό Αγίας Τριάδος της Ενορίας Αμφιθέας Διρφύων, όπου προεξήρχε στην Θεία Λειτουργία, κατά την διάρκεια της οποίας τελέσθηκαν και τα Μνημόσυνα των αοιδίμων, Ιερέως Πέτρου Αντωνίου, υπηρετήσαντος ως Εφημερίου της γείτονος Ενορίας Καθενών και Αντωνίου Βοριά, διατελέσαντος επί έτη Εκκλησιαστικού Συμβούλου της Ενορίας.
Συλλειτουργοί του Σεβασμιωτάτου ήταν οι Αρχιμ. Μεθόδιος Φουντούλης – Εφημέριος του Ι. Προσκυνήματος Παναγίας Φανερωμένης Ν. Αρτάκης, Αρχιμ. Χρυσόστομος Καλλής – Εφημέριος Κάτω Στενής, Σακελ. Κωνσταντίνος Σίδερης – Εφημέριος της Ενορίας, Διάκ. Νικόλαος Πριμηκύριος και Διάκ. Ευγένιος Τσάλλας, ενώ στο ιερό Μνηνόσυνο προσήλθε και έλαβε μέρος και ο Οικον. Ιωάννης Κεσεντζής – Εφημέριος της Ενορίας Καθενών.
Ο Σεβασμιώτατος κήρυξε τον θείο λόγο προς τους πιστούς, οι οποίοι προσήλθαν πληθωρικά στην Θεία Λειτουργία, ενώ αναφέρθηκε και στα πρόσωπα των κεκοιμημένων, οι οποίοι διηκόνησαν με ζήλο και αγάπη την Αγία μας Εκκλησία.


*******************************************************************************
Ξενώνας " Αμανδρυάδες " στο Καρπενήσι.
Κλίκ στην φωτογραφία για να ΔΕΙΤ
Ε
http://www.amadryades.gr/Η Επιλογή είναι δική σου

Posted by Sourta Ferta on 6:20 μ.μ. . Filed under , . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0

0 σχόλια for � Ο Μητροπολίτης χαλκίδος στην ενορία Αμφιθέας Διρφύων �

Leave comment

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

Photo Gallery