Φωτογραφίες κολύμβησης Περιφέρειας
https://goo.gl/photos/HxiLrncuKw2PFT3a6
Αζίζ Νεσίν Σώπα μη μιλάς

amung

Μας είδαν

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

Αφήστε μας να κάνουμε την δουλειά μας !!!!!!

Η διοίκηση του Α.Ο. ΧΑΛΚΙΣ, σε συνέχεια της χθεσινής δήλωσης του Προέδρου μας κ. Τσαγκάρη και με αποκλειστικό γνώμονα την σωστή ενημέρωση του φίλαθλου κόσμου της ομάδας μας, ανακοινώνει τα εξής:

1. Σήμερα ολοκληρώθηκαν οι πληρωμές προς το ποδοσφαιρικό, προπονητικό και τεχνικό επιτελείο του συλλόγου, καλύπτοντας τις μισθοδοσίες Δεκεμβρίου, Ιανουαρίου, Φεβρουαρίου καθώς και προπληρώνοντας τον τρέχον μήνα Μάρτιο.

2. Παράλληλα με τους μισθούς, καταβλήθηκαν και τα πριμ για τα δύο διπλά (σε Τρίπολη και Πύλο) που είχε τάξει ο πρόεδρος στους παίκτες.

3. Μετά τη συνάντηση του προέδρου με τους ποδοσφαιριστές μας, ανακοινώθηκε και νέο πριμ σε περίπτωση διπλού στην επόμενη έξοδό μας στο Άργος.

4. Παράλληλα με τους μισθούς, καταβλήθηκε και το περίπου 50% των οφειλών προς τρίτους καθώς και όλα τα τρέχοντα έξοδα για τη συντήρηση της ομάδας.

Τέλος, σύσσωμη η οικογένεια του Α.Ο. ΧΑΛΚΙΣ, σας παρακαλούμε πολύ (i) οι κακοπροαίρετοι να μας αφήσετε επιτέλους ήσυχους να κάνουμε τη δουλειά μας γιατί ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ και (ii) οι καλοπροαίρετοι να μας στηρίξετε πραγματικά και με όλες σας τις δυνάμεις, ώστε να καταφέρουμε να πετύχουμε τον στόχο μας!

*******************************************************************************
Ξενώνας " Αμανδρυάδες " στο Καρπενήσι.
Κλίκ στην φωτογραφία για να ΔΕΙΤ
Ε
http://www.amadryades.gr/Η Επιλογή είναι δική σου

Posted by Sourta Ferta on 8:40 π.μ. . Filed under , . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0

0 σχόλια for � Αφήστε μας να κάνουμε την δουλειά μας !!!!!! �

Leave comment

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

Photo Gallery