Επίσκεψη του Γενικού Γραμματέα Δημόσιας Τάξης, Δημήτρη Αναγνωστάκη στη Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλίας - Sourta-Ferta

Post Top Ad

Επίσκεψη του Γενικού Γραμματέα Δημόσιας Τάξης, Δημήτρη Αναγνωστάκη στη Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλίας

Ο Γενικός Γραμματέας Δημόσιας Τάξης, Δημήτρης Αναγνωστάκης επισκέφτηκε χθες (18 Μαρτίου 2017), τη Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλίας, όπου πραγματοποίησε σειρά συναντήσεων και επαφών με υπηρεσιακούς παράγοντες και εκπροσώπους συνδικαλιστικών Φορέων.
Τον κ. Γενικό συνόδευαν ο Προϊστάμενος Επιτελείου του Αρχηγείου της  Ελληνικής Αστυνομίας, Αντιστράτηγος Μιχαήλ Καραμαλάκης και ο  Γενικός Επιθεωρητής Αστυνομίας Βορείου Ελλάδος, Αντιστράτηγος Χρήστος Δραγατάκης.
Στην έδρα της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης, τους υποδέχτηκε ο Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής, Υποστράτηγος Δημήτριος Κοτσιάφτης και ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Αστυνομίας Λάρισας, Ταξίαρχος Γεώργιος Αγάκος.
Ακολούθησε σύσκεψη, στην οποία συμμετείχαν επίσης ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Αστυνομίας Μαγνησίας, Ταξίαρχος Ιωάννης Τόλιας, ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Αστυνομίας Καρδίτσας, Ταξίαρχος Βασίλειος Καραπιπέρης και ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Αστυνομίας Τρικάλων, Αστυνομικός Διευθυντής Γεώργιος Σπηλιόπουλος.
Στη συνέχεια o κ. Γενικός είχε διαδοχικές συναντήσεις με τον πρόεδρο και τον ταμία της Ένωσης Αξιωματικών Ελληνικής Αστυνομίας Θεσσαλίας και τον πρόεδρο και το διοικητικό συμβούλιο της Ένωσης Αστυνομικών Λάρισας.

Στο πλαίσιο των συναντήσεων ο κ. Γενικός είχε τη δυνατότητα να ενημερωθεί και να ανταλλάξει απόψεις και προτάσεις για θέματα επαγγελματικού και ευρύτερου αστυνομικού ενδιαφέροντος που απασχολούν τις υφιστάμενες Υπηρεσίες και την τοπική κοινωνία.








*******************************************************************************
Ξενώνας " Αμανδρυάδες " στο Καρπενήσι.
Κλίκ στην φωτογραφία για να ΔΕΙΤ
Ε
http://www.amadryades.gr/



Η Επιλογή είναι δική σου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



EVIA XALKIDA PHOTOS

Pages