Φωτογραφίες κολύμβησης Περιφέρειας
https://goo.gl/photos/HxiLrncuKw2PFT3a6
Αζίζ Νεσίν Σώπα μη μιλάς

amung

Μας είδαν

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

Η Ν.Ε. Εύβοιας κατά ομοφοβικού πρωτοσέλιδου τοπικής εφημερίδας

Νομαρχιακή Επιτροπή Εύβοιας
Τμήμα φύλου και Σεξουαλικού 
Προσανατολισμού
Την Παρασκευή 10 Μαρτίου γίναμε μάρτυρες ενός ομοφοβικού πρωτοσέλιδου τοπικής εφημερίδας της Εύβοιας με μεγάλη κυκλοφορία. Ο τίτλος της σχολίαζε την συμπεριφορά ενός ατόμου, υπαλλήλου του δήμου Χαλκιδέων, όπως αναφέρει, εστιάζοντας στον σεξουαλικό προσανατολισμό του.
 Η συστηματική ποινικοποίηση της σεξουαλικότητας, από μια μερίδα του τύπου, μπορεί να χαρακτηριστεί ως ειδεχθής επίθεση στον σεξουαλικό προσανατολισμό των ατόμων και υπονόμευση των αγώνων για το σεβασμό των ανθρωπίνων δικαιωμάτων.
Η συγκεκριμένη “εφημερίδα”, και πολλά Μ.Μ.Ε.  έχουν προκαλέσει , κατ’ επανάληψη τη συστηματική τους αδιαφορία για την καταπάτηση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων και την προβολή ειδήσεων με τέτοιο τρόπο ώστε να ερεθίζουν τα συντηρητικά αντανακλαστικά μέρους των αναγνωστών τους και να προωθεί τα πιο «μαύρα» ένστικτα.
Με την ανακοίνωση μας αυτή,  θα θέλαμε να καταδικάσουμε την τακτική των μέσων μαζικής ενημέρωσης που ποινικοποιούν την σεξουαλική ταυτότητα ατόμων με μόνο στόχο την αύξηση των κερδών τους, μέσω της αύξησης της κυκλοφορίας.  Και θεωρούμε ότι στο μέλλον κάθε πράξη ρατσιστική και μισαλλόδοξη θα πρέπει να αντιμετωπίζει το γράμμα του νόμου. Η κοινωνία των πολιτών και οι θεσμικοί φορείς δεν θα πρέπει να μένουν απαθείς και να κλείνουν το μάτι σε τέτοια φαινόμενα,  αλλά θα πρέπει να τα στηλιτεύουν με κάθε νόμιμο μέσο που τους δίνεται.
Χαλκίδα 12 Μαρτίου 2017
Από το Γραφείο Τύπου

*******************************************************************************
Ξενώνας " Αμανδρυάδες " στο Καρπενήσι.
Κλίκ στην φωτογραφία για να ΔΕΙΤ
Ε
http://www.amadryades.gr/Η Επιλογή είναι δική σου

Posted by Sourta Ferta on 10:10 μ.μ. . Filed under , . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0

0 σχόλια for � Η Ν.Ε. Εύβοιας κατά ομοφοβικού πρωτοσέλιδου τοπικής εφημερίδας �

Leave comment

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

Photo Gallery