Συνάντηση εργασίας στο Υπουργείο Υγείας με αντικείμενο το νέο Νοσοκομείο της Χαλκίδας - Sourta-Ferta

Post Top Ad

Συνάντηση εργασίας στο Υπουργείο Υγείας με αντικείμενο το νέο Νοσοκομείο της Χαλκίδας

Μετά από πρόσκληση του Αν. Γενικού Γραμματέα του Υπουργείου Υγείας Σταμάτη Βαρδαρού πραγματοποιήθηκε σε ιδιαίτερα θετικό κλίμα συνάντηση εργασίας στο Υπουργείο Υγείας με αντικείμενο το νέο Νοσοκομείο της Χαλκίδας. Στη συνάντηση παραβρέθηκαν ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας Κώστας Μπακογιάννης, ο Αντιπεριφερειάρχης Φάνης Σπάνος, ο Δήμαρχος Χαλκιδέων Χρήστος Παγώνης, η Διοίκηση της 5ης ΥΠΕ, υπό τον διοικητή κ. Αντωνίου, και ο Διοικητής του Νοσοκομείου Χαλκίδας Παναγιώτης Τζαφέρος. Επίσης παραβρέθηκαν στελέχη του Υπουργείου Υγείας, του Υπουργείου Οικονομίας και Ανάπτυξης, καθώς και της Διαχειριστικής αρχής Στερεάς Ελλάδας.
Στη συνάντηση συζητήθηκαν εκτενώς η πορεία εργασιών στο νέο νοσοκομείο και τα απαιτούμενα «συνοδά» έργα υποδομής (αποχέτευση, συνδέσεις με δίκτυα, οδική πρόσβαση), το χρονοδιάγραμμα ολοκλήρωσης του έργου, η προετοιμασία της μετακόμισης από το παλιό στο νέο νοσοκομείο, καθώς και η αξιοποίηση του παλιού νοσοκομείου.
Η Περιφερειακή αυτοδιοίκηση και η Δημοτική Αρχή δεσμεύθηκαν για την ταχύτερη δυνατή υλοποίηση των έργων υποδομής (συνοδά έργα), ενώ οι η 5η Υγειονομική Περιφέρεια και ο Διοικητής του Νοσοκομείου ανέλαβαν την προετοιμασία των διαδικασιών μετακόμισης από το παλιό στο νέο Νοσοκομείο της πόλης.
Ο Αν. Γενικός Γραμματέας κ. Βαρδαρός δεσμεύτηκε με τη σειρά του να αναλάβει την πρωτοβουλία μίας ουσιαστικής συζήτησης με τη Δημοτική Αρχή και την ευρύτερη τοπική κοινωνία για την αξιοποίηση του παλιού Νοσοκομείου, που αποτελεί συνιδιοκτησία Υπουργείου Υγείας και Δήμου Χαλκιδέων, με γνώμονα τη χρήση προς όφελος της τοπικής κοινωνίας.

*******************************************************************************
Ξενώνας " Αμανδρυάδες " στο Καρπενήσι.
Κλίκ στην φωτογραφία για να ΔΕΙΤ
Ε
http://www.amadryades.gr/



Η Επιλογή είναι δική σου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



EVIA XALKIDA PHOTOS

Pages