Φωτογραφίες κολύμβησης Περιφέρειας
https://goo.gl/photos/HxiLrncuKw2PFT3a6
Αζίζ Νεσίν Σώπα μη μιλάς

amung

Μας είδαν

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

Το Τεσσαρακοστό μνημόσυνο του Μακαριστού Ιερέως Σταύρου Αναγνώστου

Το Σάββατο 11 Μαρτίου 2017 το πρωί, στον Ιερό Ναό Αγίου Νεκταρίου Κανήθου Χαλκίδος, κατά την διάρκεια της Θείας Λειτουργίας εψάλησαν Μνημόσυνα κεκοιμημένων χριστιανών, μεταξύ των οποίων και το τεσσαρακονθήμερο Μνημόσυνο του μακαριστού Ιερέως Στάυρου Αναγνώστου, υπηρετήσαντος ως Εφημερίου στο χωριό Άγιο Γεώργιος Ιστιαίας επί τριακονταπενταετία, ενώ τα τελευταία χρόνια παρέμενε οικουρών λόγω προβημάτων υγείας στη Χαλκίδα.
Στην Θεία Λειτουργία προεξήρχε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Χαλκίδος κ. Χρυσόστομος, συλλειτουργούντων και των Πρωτοπρεσβ. Νεκταρίου Δημητριάδη – Κληρικού της Ι. Μητροπόλεως Περιστερίου, Αρχιμ. Φιλοθέου Θεοχάρη – Γενικού Αρχιερατικού Επιτρόπου, Αρχιμ. Νεκταρίου Ευγενικού – Εφημερίου-Ιεροκήρυκος, Αρχιμ. Χριστοδούλου Μάνια – Προϊσταμένου της Ενορίας, Διακ. Νικολάου Πριμηκυρίου και Διακ. Ευγενίου Τσάλλα.
Στο κήρυγμά του προς τους πιστούς ο Σεβασμιώτατος αναφέρθηκε στον αγώνα για την τήρηση των εντολών του Θεού, τον οποίον καλείται ο κἀθε χριστιανός να διεξαγάγει κατά την περίοδο της Σαρακοστής. Σ’ έναν αγώνα, που, όπως τόνισε ο Σεβασμιώτατος, ο κάθε αγωνιστής έχει ως συνοδίτη τον Χριστό, ενώ είανι αγώνας που διεξάγεται όχι ατομικά αλλά με την συνοδεία και των άλλων αδελφών.
Η Θεία Λειτουργία μεταδόθηκε απευθείας από τον Ραδιοφωνικό Σταθμό της Ιεράς Μητροπόλεως Χαλκίδος στους 97,7.
*******************************************************************************
Ξενώνας " Αμανδρυάδες " στο Καρπενήσι.
Κλίκ στην φωτογραφία για να ΔΕΙΤ
Ε
http://www.amadryades.gr/Η Επιλογή είναι δική σου

Posted by Sourta Ferta on 7:20 μ.μ. . Filed under , . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0

0 σχόλια for � Το Τεσσαρακοστό μνημόσυνο του Μακαριστού Ιερέως Σταύρου Αναγνώστου �

Leave comment

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

Photo Gallery