Φωτογραφίες κολύμβησης Περιφέρειας
https://goo.gl/photos/HxiLrncuKw2PFT3a6
Αζίζ Νεσίν Σώπα μη μιλάς

amung

Μας είδαν

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

Δωρεάν γυναικολογικές εξετάσεις στο Δήμο Ιστιαίας-Αιδηψού

Μεγάλη η προσέλευση για τις δωρεάν γυναικολογικές εξετάσεις που παρέχει ο Δήμος Ιστιαίας-Αιδηψού

Από την περασμένη Δευτέρα (20/03/2017)  ο Δήμος Ιστιαίας Αιδηψού σε συνεργασία με τις κινητές μονάδες της 5ης Υγειονομικής Περιφέρειας Θεσσαλίας και Στερεάς Ελλάδας, παρέχει στον γυναικείο πληθυσμό του Δήμου μας, δωρεάν γυναικολογικές εξετάσεις (μαστογραφίες και μετρήσεις οστικής μάζας). Οι εξετάσεις θα ολοκληρωθούν σήμερα Πέμπτη (23/03/2017).
Οι εξετάσεις συνεχίζονται με απόλυτη επιτυχία και οργάνωση, ενώ  η προσέλευση υπήρξε πολύ μεγαλύτερη της αναμενόμενης (περίπου 550 ατόμα).
Η ιδιαίτερη ευαισθητοποίηση σε θέματα υγείας των γυναικών του Δήμου μας, δημιούργησε εντονότατο ενδιαφέρον για την συμμετοχή τους στις προληπτικές αυτές ιατρικές εξετάσεις, που εξασφάλισε η Δημοτική Αρχή Ιστιαίας-Αιδηψού.
Αποτέλεσμα του έντονου αυτού ενδιαφέροντος ήταν η κατά περιόδους πρόκληση πρόσκαιρης συμφόρησης στις τηλεφωνικές γραμμές της αρμόδιας Υπηρεσίας, κατά τη διαδικασία κλεισίματος ραντεβού για τις εξετάσεις. Ζητού-με συγνώμη γι αυτό, αν και ευτυχώς οι περιπτώσεις ταλαιπωρίας δημοτισσών μας ήταν ελάχιστες.
Η Δημοτική Αρχή Ιστιαίας-Αιδηψού και προσωπικά η Δήμαρχος κ. Λίνα Ευσταθίου, διαβεβαιώνουν τις Δημότισσες και του Δημότες μας, πως πρω-ταρχικό τους μέλημα ήταν, είναι και θα είναι, αφενός η κοινωνική αλληλεγγύη, κατά τη δύσκολη αυτή περίοδο, αφετέρου η εξυπηρέτηση της Τοπικής μας Κοινωνίας και η ανάπτυξη του Τόπου μας.

*******************************************************************************
Ξενώνας " Αμανδρυάδες " στο Καρπενήσι.
Κλίκ στην φωτογραφία για να ΔΕΙΤ
Ε
http://www.amadryades.gr/Η Επιλογή είναι δική σου

Posted by Sourta Ferta on 3:00 μ.μ. . Filed under . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0

0 σχόλια for � Δωρεάν γυναικολογικές εξετάσεις στο Δήμο Ιστιαίας-Αιδηψού �

Leave comment

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

Photo Gallery