Φωτογραφίες κολύμβησης Περιφέρειας
https://goo.gl/photos/HxiLrncuKw2PFT3a6
Αζίζ Νεσίν Σώπα μη μιλάς

amung

Μας είδαν

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

Συνάντηση των Βουλευτών ΣΥΡΙΖΑ Στ. Ελλάδας με Γ.Γ. Επενδύσεων – ΕΣΠΑ κ. Παναγιώτη Κορκολή.

Την Τρίτη, 7 – 3 – 2017, πραγματοποιήθηκε, στο Υπουργείο Οικονομίας και Ανάπτυξης, συνάντηση των Βουλευτών ΣΥΡΙΖΑ Στερεάς Ελλάδας με τον Γενικό Γραμματέα Επενδύσεων – ΕΣΠΑ κ. Παναγιώτη Κορκολή.
Αντικείμενο της συνάντησης ήταν η ενημέρωση και των δύο μερών σχετικά με την πορεία υλοποίησης του προγράμματος ΕΣΠΑ της περιόδου 2014 – 2020.
Ιδιαίτερη αναφορά έγινε στο γνωστό πρόβλημα των δυσμενών, για την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας, χρηματοδοτικών συνεπειών, που είχε η ένταξή της, κατά την προηγούμενη χρηματοδοτική περίοδο (2007 – 2013), στον στόχο 2 του προγράμματος, στρέβλωση που συνεχίζεται και στο τρέχον πρόγραμμα.
Θυμίζουμε ότι, τότε, το ΑΕΠ της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας είχε θεωρηθεί, λανθασμένα, υψηλότερο από το πραγματικά εμφανιζόμενο τα τελευταία 15 χρόνια, λόγω συνυπολογισμού σ’ αυτό του παραγόμενου ΑΕΠ της περιοχής Οινοφύτων / Σχηματαρίου. Αν δεν είχε συμβεί αυτό, η Στερεά Ελλάδα θα ήταν, την περίοδο 2007 – 2013, περιφέρεια στόχου 1, με όλες τις θετικές επιπτώσεις που θα υπήρχαν στο ύψος της χρηματοδότησής της.
Οι Βουλευτές της Περιφέρειας ζήτησαν από τον Γ.Γ., που ήταν ήδη γνώστης του θέματος, την εξασφάλιση όσο το δυνατόν μεγαλυτέρων κονδυλίων, για την άρση των συνεπειών της παραπάνω στρέβλωσης, που αποτελεί πάγια θέση όλων των φορέων της Στερεάς Ελλάδας και τη χρηματοδότηση έργων με έμφαση στο περιβάλ-λον και την επιχειρηματικότητα.
Ο Γ.Γ. δεσμεύτηκε ότι, με τη ρήτρα αναθεώρησης του τρέχοντος προγράμ-ματος, θα ληφθούν όλα τα αναγκαία μέτρα, στην κατεύθυνση της διόρθωσης της προηγούμενης αδικίας, με την εξασφάλιση και διανομή στην Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας επί πλέον κονδυλίων της Ε.Ε.

                                                                                       Οι Βουλευτές ΣΥ.ΡΙΖ.Α
                                                                                            Στερεάς Ελλάδας

*******************************************************************************
Ξενώνας " Αμανδρυάδες " στο Καρπενήσι.
Κλίκ στην φωτογραφία για να ΔΕΙΤ
Ε
http://www.amadryades.gr/Η Επιλογή είναι δική σου

Posted by Sourta Ferta on 11:10 π.μ. . Filed under , . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0

0 σχόλια for � Συνάντηση των Βουλευτών ΣΥΡΙΖΑ Στ. Ελλάδας με Γ.Γ. Επενδύσεων – ΕΣΠΑ κ. Παναγιώτη Κορκολή. �

Leave comment

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

Photo Gallery