Μεγάλη εμφάνιση και νίκη για τις κορασίδες του Ηρακλή Χαλκίδας, επί της ισχυρής και ιστορικής ΑΕΚ. - Sourta-Ferta

Post Top Ad

Μεγάλη εμφάνιση και νίκη για τις κορασίδες του Ηρακλή Χαλκίδας, επί της ισχυρής και ιστορικής ΑΕΚ.

Η ομάδα της Χαλκίδας παρουσιάζει βελτίωση από παιχνίδι σε παιχνίδι και είναι γεγονός πως οι αθλήτριες της σε ατομικό και ομαδικό επίπεδο έχουν πραγματοποιήσει ποιοτικό άλμα από την αρχή της περιόδου.

Πέρα από το κακό ξεκίνημα στο πρώτο σετ, που έδωσε το δικαιώμα στις φιλοξενούμενες να προηγηθούν με 9-20, σε όλο τον υπόλοιπο αγώνα ο Ηρακλής είχε σταθερή απόδοση και συγκέντρωση. Ακόμη όμως και σε αυτό το πρώτο σετ, οι γηπεδούχες βρήκαν τον τρόπο να φτάσουν κοντά σε μια απίστευτη επιστροφή, αφού μείωσαν σε 22-24, ΄΄χαλώντας΄΄ 7 σετ μπολ των αντιπάλων. Με λίγη τύχη και προσοχή παραπάνω, θα μπορούσαν ακόμη και αυτό το φαινομενικά χαμένο σετ, να το κατακτήσουν.

Και στο δεύτερο σετ οι φιλοξενούμενες ξεκίνησαν καλά και έτσι προηγήθηκαν με 0-4. Οι κορασίδες του Ηρακλή επανήλθαν γρήγορα και πέρασαν για πρώτη φορά με 7-6 και αργότερα έφτασαν για πρώτη φορά στο
+3 (13-10). Στις επόμενες επιθέσεις διατήρησαν το προβάδισμα σ΄ αυτά
τα επίπεδα και τελικά έκαναν το μεγάλο βήμα για την κατάκτηση του σετ, παίρνοντας τέσσερις συνεχόμενες επιθέσεις, μετά το τάιμ άουτ του Γιαννέλη, που τις έφεραν στο +6 (20-14) και τελικά χωρίς δυσκολία έφτασαν γρήγορα στους 25 πόντους.

Οι γηπεδούχες ξεκίνησαν με κεκτημένη ταχύτητα το τρίτο σετ και έτσι βρέθηκαν γοργά στο +5 (10-5). Καποιά λάθη όμως επέτρεψαν αργότερα στην ΑΕΚ να ισορροπήσει το σκορ (14-14). Οι Χαλκιδέες όμως ξαναπήραν τον έλεγχο του σετ και με σερί 5-1 έφτασαν στο +4 (19-15). Παρά τις προσπάθειες των φιλοξενούμενων, ο Ηρακλής κράτησε με ψυχραιμία το πολύτιμο προβάδισμα, μέχρι να φτάσει στην κατάκτηση του σετ.


Σχεδόν σε όλη την διάρκεια του τέταρτου σετ η ομάδα της Χαλκίδας διατηρούσε μικρό προβάδισμα 2-3 πόντων. Σε κρίσιμο σημείο οι φιλοξενούμενες παίρνοντας τέσσερις συνεχόμενους πόντους, πέρασαν μπροστά (22-23). Τα κορίτσια του Ηρακλή όμως έδειξαν χαρακτήρα και ότι είναι αποφασισμένες να μην επιτρέψουν στις ΄΄κιτρινόμαυρες΄΄ να οδηγήσουν το ματς στο τάι μπρέικ. Έτσι παίρνοντας τις τρεις επόμενες επίθεσεις πανηγύρισαν την κατάκτηση και του τέταρτου σετ, αλλά και της νίκης απέναντι σε έναν άξιο αντίπαλο.


ΣΕΤ: 3-1 (22-25, 25-17, 25-20, 25-23).

Ηρακλής Χαλκίδας (Γιαννέλης): Ράνου Μ., Θωμά, Καραφέρια, Κουσερή, Κουβαρά, Μπάνου / Λύκου (λ) - Κοίλιαρη, Χατήρα.

ΑΕΚ (Κλαρούδας): Σταθακοπούλου, Βεργή, Οικονόμου, Μπεμπεδέλι, Καούκη, Αντωνιάδη / Παππά (λ) - Μιχαηλίδου, Λυπημένου, Δαρδαμάνη, Παπαδοπούλου, Ιωαννίδου-Στογιαννίδου.





*******************************************************************************
Ξενώνας " Αμανδρυάδες " στο Καρπενήσι.
Κλίκ στην φωτογραφία για να ΔΕΙΤ
Ε
http://www.amadryades.gr/



Η Επιλογή είναι δική σου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



EVIA XALKIDA PHOTOS

Pages