Συνελήφθη ημεδαπός, μετά από διάπραξη ληστείας σε βάρος ηλικιωμένου στη Λιβαδειά - Sourta-Ferta

Post Top Ad

Συνελήφθη ημεδαπός, μετά από διάπραξη ληστείας σε βάρος ηλικιωμένου στη Λιβαδειά

Στο πλαίσιο της ενδελεχούς αστυνομικής έρευνας, προέκυψε ότι ο συλληφθείς ενέχεται και στη διάπραξη τεσσάρων (4) κλοπών και μίας απόπειρας κλοπής

Συνελήφθη άμεσα, χθες (03-03-2017) το μεσημέρι στη Λιβαδειά, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Λιβαδειάς, ένας 19χρονος ημεδαπός, ο οποίος κατηγορείται για διάπραξη ληστείας και διακεκριμένων περιπτώσεων κλοπών.

Ειδικότερα προχθές το μεσημέρι, ο δράστης εισήλθε σε οικία ηλικιωμένου ημεδαπού στην ανωτέρω περιοχή και με την απειλή μαχαιριού, απέσπασε χρηματικό ποσό και διάφορα κοσμήματα και ακολούθως τράπηκε σε φυγή.

Στο πλαίσιο διερεύνησης της υπόθεσης, προέκυψε ότι δράστης της ανωτέρω ληστείας είναι ο 19χρονος, ο οποίος όπως διαπιστώθηκε, λίγη ώρα πριν, είχε εισέλθει και σε οικία ηλικιωμένης ημεδαπής και προσπάθησε να αφαιρέσει ένα χρυσό κόσμημα.

Δράστης εντοπίσθηκε και συνελήφθη από τους αστυνομικούς, στην κατοχή του οποίου βρέθηκε και κατασχέθηκε μέρος του χρηματικού ποσού που είχε αποσπάσει από τον ηλικιωμένο, το οποίο και του αποδόθηκε.

Από την ενδελεχή αστυνομική έρευνα, προέκυψε ότι ο 19χρονος ενέχεται επιπλέον στη διάπραξη τεσσάρων (4) κλοπών από οικίες σε περιοχές της Λιβαδειάς, οι οποίες διαπράχθηκαν στις αρχές Σεπτεμβρίου του 2015, καθώς και τον Ιούνιο & Ιούλιο του 2016, αφαιρώντας χρηματικά ποσά και χρυσαφικά.

Την έρευνα και το προανακριτικό έργο διενήργησε το Τμήμα Ασφαλείας Λιβαδειάς, ενώ ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Λιβαδειάς και παραπέμφθηκε για να απολογηθεί την ερχόμενη Δευτέρα, ενώπιον του κ. Ανακριτή Λιβαδειάς.

*******************************************************************************
Ξενώνας " Αμανδρυάδες " στο Καρπενήσι.
Κλίκ στην φωτογραφία για να ΔΕΙΤ
Ε
http://www.amadryades.gr/



Η Επιλογή είναι δική σου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



EVIA XALKIDA PHOTOS

Pages