«Πρώτη ήττα για τον αποδεκατισμένο Ν.Ο.Χ.» - Sourta-Ferta

Post Top Ad

«Πρώτη ήττα για τον αποδεκατισμένο Ν.Ο.Χ.»

Χρειάστηκε να φτάσουμε στην έβδομη αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α2 εθνικής κατηγορίας για να γνωρίσει την ήττα ο Ναυτικός Όμιλος Χαλκίδος εκτός έδρας από το Νηρέα Γέρακα με σκορ 10-6. Η ομάδα της πόλης μας αντιμετώπισε σωρεία προβλημάτων. Για άλλη μία εβδομάδα το κολυμβητήριο της Χαλκίδας παρέμεινε κλειστό λόγω συντήρησης, με αποτέλεσμα η διεξαγωγή των προπονήσεων να πραγματοποιείται μέσα από αντιξοότητες σε κολυμβητήρια της Αθήνας. Σα να μην έφτανε αυτό, η λειψανδρία ήρθε να προστεθεί στους πονοκεφάλους του Δημήτρη Σελετόπουλου εν’ όψη του αγώνα στο Γέρακα, καθώς 4 αθλητές (για διαφορετικούς λόγους ο καθένας) εκ των οποίων οι 2 τερματοφύλακες της ομάδας, αδυνατούσαν να δώσουν το παρών. Παρά τις δυσκολίες που παρουσιάστηκαν όμως, οι ετοιμοπόλεμοι αθλητές του Ν.Ο.Χ. έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό και κοίταξαν στα μάτια τον πρωτοπόρο Νηρέα. Έως και την αρχή του τελευταίου 8λέπτου η διαφορά ήταν στα 2 γκολ (7-5,8-6) αλλά στο τέλος η κούραση λύγισε τους πολίστες της Χαλκίδας.
Στην αποστολή της ομάδας του Ν.Ο.Χ. συμμετείχαν οι υδατοσφαιριστές: Νίκος Κοκάλας (1 γκολ), Σαμπάτης Ορφανάκος, Παναγιώτης Κοκορίκος, Παύλος Μερκουριάδης, Κων/νος Κόρακας (2 γκολ), Νίκος Αθανασίου (1 γκολ), Κων/νος Μπουρνάζος (2 γκολ), Νίκος Οικονόμου, Νίκος Μερκουριάδης, Νίκος Βλάχος Προπονητής: Δημήτρης Σελετόπουλος Έφορος τμήματος υδατοσφαίρισης: Δημήτρης Βλάχος
Σκορ αγώνα: 10-6. Tα 8λεπτα 2-1, 2-1, 3-3, 3-1

Τη μεθεπόμενη Κυριακή 19/3 ο Ν.Ο.Χ. υποδέχεται στο κολυμβητήριο της Χαλκίδας την ομάδα της Ηλιούπολης στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής της Α2 εθνικής κατηγορίας. Η ομάδα μας χρειάζεται τη βοήθεια και τη στήριξη όλων των Χαλκιδέων φίλων του αθλήματος, στην προσπάθεια που κάνει να διατηρήσει το εντός έδρας αήττητο και να επανέλθει στις νίκες.  

                                                                    Η εφορία υδατοσφαίρισης

*******************************************************************************
Ξενώνας " Αμανδρυάδες " στο Καρπενήσι.
Κλίκ στην φωτογραφία για να ΔΕΙΤ
Ε
http://www.amadryades.gr/



Η Επιλογή είναι δική σου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



EVIA XALKIDA PHOTOS

Pages