Πάντα στις επάλξεις του αγώνα της καθημερινότητας - Sourta-Ferta

Post Top Ad

Πάντα στις επάλξεις του αγώνα της καθημερινότητας

Μία ακόμη λακκούβα, που έγινε διάσημη από τις Μαινόμενες Ηρωδιάδες της αντιπολίτευσης, περνάει στην ιστορία. Αυτή τη φορά πρόκειται για μία σο-βαρή συνέπεια κακοτεχνιών του παρελθόντος, που προέκυψε σε συνδυασμό με τη θαλάσσια διάβρωση, στο Πευκί. Η μικρή καθυστέρηση της αποκατά-στασης του οδοστρώματος στο συγκεκριμένο σημείο του παραλιακού δρόμου, οφείλεται στην προσπάθεια εξεύρεσης μιας λύσης, που θα απέτρεπε, όσο γί-νεται περισσότερο, πιθανές νέες υποχωρήσεις του εδάφους.
Με την προσωπική επιμέλεια της Δημάρχου Ιστιαίας-Αιδηψού κ. Λίνας Ευ-σταθίου, συνεργείο καταγίνεται από το πρωί με την αποκατάσταση της φθοράς στο συγκεκριμένο σημείο του παραλιακού πεζόδρομου.
Η Δημοτική Αρχή Ιστιαίας-Αιδηψού για πολλοστή φορά διαβεβαιώνει τους Δημότες, πως ούτε στιγμή δεν θα πάψει να βρίσκεται στις επάλξεις του αγώνα της καθημερινότητας, παρά τις δύσκολες συγκυρίες και το πλήθος των «φίλι-ων» υπονομεύσεων, που δέχεται από τους ελάχιστους ματαιόδοξους επικριτές μας. Αυτούς που προσπαθούν με γιαλαντζί γκεμπελικές τακτικές να υπο-νομεύσουν το έργο μας. Αυτούς τους «ελάχιστους» οι οποίοι, υπερεκτιμώντας τις πνευματικές τους δυνατότητες, υποτιμούν και επί της ουσίας καθυβρίζουν την λογική 22.000 Δημοτών μας.


*******************************************************************************
Ξενώνας " Αμανδρυάδες " στο Καρπενήσι.
Κλίκ στην φωτογραφία για να ΔΕΙΤ
Ε
http://www.amadryades.gr/



Η Επιλογή είναι δική σου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



EVIA XALKIDA PHOTOS

Pages