Φωτογραφίες κολύμβησης Περιφέρειας
https://goo.gl/photos/HxiLrncuKw2PFT3a6
Αζίζ Νεσίν Σώπα μη μιλάς

amung

Μας είδαν

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

Πάντα στις επάλξεις του αγώνα της καθημερινότητας

Μία ακόμη λακκούβα, που έγινε διάσημη από τις Μαινόμενες Ηρωδιάδες της αντιπολίτευσης, περνάει στην ιστορία. Αυτή τη φορά πρόκειται για μία σο-βαρή συνέπεια κακοτεχνιών του παρελθόντος, που προέκυψε σε συνδυασμό με τη θαλάσσια διάβρωση, στο Πευκί. Η μικρή καθυστέρηση της αποκατά-στασης του οδοστρώματος στο συγκεκριμένο σημείο του παραλιακού δρόμου, οφείλεται στην προσπάθεια εξεύρεσης μιας λύσης, που θα απέτρεπε, όσο γί-νεται περισσότερο, πιθανές νέες υποχωρήσεις του εδάφους.
Με την προσωπική επιμέλεια της Δημάρχου Ιστιαίας-Αιδηψού κ. Λίνας Ευ-σταθίου, συνεργείο καταγίνεται από το πρωί με την αποκατάσταση της φθοράς στο συγκεκριμένο σημείο του παραλιακού πεζόδρομου.
Η Δημοτική Αρχή Ιστιαίας-Αιδηψού για πολλοστή φορά διαβεβαιώνει τους Δημότες, πως ούτε στιγμή δεν θα πάψει να βρίσκεται στις επάλξεις του αγώνα της καθημερινότητας, παρά τις δύσκολες συγκυρίες και το πλήθος των «φίλι-ων» υπονομεύσεων, που δέχεται από τους ελάχιστους ματαιόδοξους επικριτές μας. Αυτούς που προσπαθούν με γιαλαντζί γκεμπελικές τακτικές να υπο-νομεύσουν το έργο μας. Αυτούς τους «ελάχιστους» οι οποίοι, υπερεκτιμώντας τις πνευματικές τους δυνατότητες, υποτιμούν και επί της ουσίας καθυβρίζουν την λογική 22.000 Δημοτών μας.


*******************************************************************************
Ξενώνας " Αμανδρυάδες " στο Καρπενήσι.
Κλίκ στην φωτογραφία για να ΔΕΙΤ
Ε
http://www.amadryades.gr/Η Επιλογή είναι δική σου

Posted by Sourta Ferta on 2:40 μ.μ. . Filed under . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0

0 σχόλια for � Πάντα στις επάλξεις του αγώνα της καθημερινότητας �

Leave comment

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

Photo Gallery