Φωτογραφίες κολύμβησης Περιφέρειας
https://goo.gl/photos/HxiLrncuKw2PFT3a6
Αζίζ Νεσίν Σώπα μη μιλάς

amung

Μας είδαν

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

Ημερίδα για την Οδική Ασφάλεια του Ινστιτούτου Οδικής Ασφάλειας «Πάνος Μυλωνάς».

Χαιρετισμός Υφυπουργού Υποδομών και Μεταφορών Νίκου Μαυραγάνη στην Ημερίδα για την Οδική Ασφάλεια του Ινστιτούτου Οδικής Ασφάλειας «Πάνος Μυλωνάς».

Σύντομό χαιρετισμό απηύθυνε ο Υφυπουργός Υποδομών και Μεταφορών Νίκος Μαυραγάνης στην Ημερίδα για την Οδική Ασφάλεια που διοργάνωσε το Ινστιτούτο Οδικής Ασφάλειας «Πάνος Μυλωνάς»  (Ι.Ο.ΑΣ) σε συνεργασία με τον Σύλλογο Ελλήνων Συγκοινωνιολόγων (ΣΕΣ) και τελούσε υπό την αιγίδα του Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών.
Ο Υφυπουργός, τόνισε ότι το ζήτημα της μείωσης, εί δυνατόν και εξάλειψης, των σοβαρών τροχαίων ατυχημάτων, χρειάζεται ολιστική αντιμετώπιση σε όλα τα επίπεδα, από την παιδεία μέχρι τις ποινές. Παράλληλα, επεσήμανε πως θα πρέπει να υπάρξει σύμπραξη μεταξύ πολιτείας και κοινωνίας, μέσω των φορέων που επιτελούν, εδώ και χρόνια, κοινωνικό έργο στον τομέα αυτό, όπως είναι και το Ινστιτούτο Οδικής Ασφάλειας (Ι.Ο.ΑΣ) «Πάνος Μυλωνάς».
Ενδεικτικά, ο κ. Μαυραγάνης έθεσε ως  μείζονος σημασίας ζήτημα την οδηγική παιδεία, αναφέροντας ότι το Υπουργείο έχει ήδη κινηθεί προς αυτήν την κατεύθυνση με την λειτουργεία της ηλεκτρονικής πλατφόρμας e-driveacademy, μέσω της οποίας άνθρωποι μικρής και μεγαλύτερης ηλικίας μπορούν να ενημερώνονται και να εκπαιδεύονται με διαδραστικό τρόπο για θέματα οδικής συμπεριφοράς.
Ακόμη, έκανε λόγο για ενδεχόμενες επιπρόσθετες βιωματικές ποινές, οι οποίες θα προβλέπουν την κοινωνική εργασία του παραβάτη σε τομείς σχετικούς με τα τροχαία ατυχήματα (π.χ. Νοσοκομεία), ώστε να αντιλαμβάνεται με βιωματικό τρόπο τις συνέπειες της παραβατικής του συμπεριφοράς.
Τέλος, ο Υφυπουργός Μεταφορών αναφέρθηκε και στο ζήτημα έλλειψης καμερών σε πολλούς αυτοκινητοδρόμους, σημειώνοντας ότι ενδεχόμενη λειτουργεία αυτών θα συνέβαλε στην αποτροπή πολλών παραβάσεων, ενώ κάλεσε τους παραχωρησιούχους να συνδράμουν προς αυτήν την κατεύθυνση.

*******************************************************************************
Ξενώνας " Αμανδρυάδες " στο Καρπενήσι.
Κλίκ στην φωτογραφία για να ΔΕΙΤ
Ε
http://www.amadryades.gr/Η Επιλογή είναι δική σου

Posted by Sourta Ferta on 8:20 μ.μ. . Filed under , , . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0

0 σχόλια for � Ημερίδα για την Οδική Ασφάλεια του Ινστιτούτου Οδικής Ασφάλειας «Πάνος Μυλωνάς». �

Leave comment

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

Photo Gallery