Οι μνηστήρες της λακκούβας - Sourta-Ferta

Post Top Ad

Οι μνηστήρες της λακκούβας

Εμμονή των λυσσαλέα μαχόμενων την Δημοτική Αρχή Ιστιαίας-Αιδηψού, φαίνεται, πως έγινε η περίφημη λακκούβα στο οδόστρωμα νότια της πλατείας Ιστιαίας. Στην λακκούβα αυτή είχε πέσει πριν ένα περίπου μήνα η δημοσιο-γραφική οξύτητα της «ρεπόρτερ», που καθυστερημένα κατέφθασε να κατα-γράψει τις «αστοχίες μας», την ώρα ακριβώς που γινόταν η επιδιόρθωση του οδοστρώματος. Είχαμε εκδώσει τότε Δ.Τ. ενημερώνοντας τους πολίτες για την προσωρινή διόρθωση και το προγραμματισμό οριστικής αποκατάστασης του οδοστρώματος.
Από τότε όμως, όπως αποδείχθηκε, πολλοί από τους άσπονδους φίλους μας εξελίχθηκαν σε μόνιμους παρατηρητές της λακκούβας και εγκαταστάθηκαν στην πλατεία, ως οι μνηστήρες της Πηνελόπης, αναμένοντας κάποια κα-ταστροφική κακοκαιρία, όπως η προχθεσινή. Μια κακοκαιρία που δεν άνοιξε μόνο επιδιορθωμένες λακκούβες, αλλά κατέστρεψε ολόκληρους δρόμους, για την επισκευή των οποίων καυχιόνταν μέχρι πρότινος οι Αντιπεριφερειάρχες μας.
Μια μέρα μετά την κακοκαιρία ο Δήμος μας με την προσωπική επιμέλεια της Δημάρχου κ. Λίνας Ευσταθίου, άρχισε την επισκευή του οδοστρώματος, χωρίς όμως αυτό να προβληθεί από τα αμερόληπτα ΜΜΕ της περιοχής μας, όπως προβάλλονται κατ επιλογή οι εις βάρος μας ειδήσεις και δηλώσεις.
Δηλώσεις σαν κι αυτές που έκανε, την ίδια ακριβώς στιγμή της επισκευής του οδοστρώματος, ο μονίμως πολιτικά επιλαχών, κ. Πετσής, κατηγορώντας μας για ανυπαρξία.
Η ύπαρξη ή η ανυπαρξία όμως της σημερινής Δημοτικής Αρχής δεν θα κρι-θεί ούτε από αποτυχημένους πολιτικούς, ούτε από μανιοκαταθλιπτικούς κον-δυλοφόρους, ούτε από σκοπιμότητες σε βάρος του έργου μας, που επί της ουσίας αποβαίνουν σε βάρος της τοπικής κοινωνίας.
Η Δημοτική Αρχή θα κριθεί από τους Δημότες μας, που έχουν βαρεθεί αυτές τις κραυγαλέες μεθόδους σκόπιμης πολιτικής υπονόμευσης. Τους Δημότες μας που έχουν μάθει καλά πια να ξεχωρίζουν από ποιους διοικούνται και από ποιους ενημερώνονται.
Η περίφημη «λακκούβα» λοιπόν επιδιορθώθηκε έγκαιρα και σωστά, αφή-νοντας τους «μνηστήρες» της στα «κρύα του λουτρού». Μαζί της όμως σύ-ντομα θα επιδιορθωθούν πολλά πράγματα ακόμη. Τόσο σε επίπεδο έργων, όσο και σε επίπεδο δεοντολογικής ενημέρωσης του Δημότη μας.



*******************************************************************************
Ξενώνας " Αμανδρυάδες " στο Καρπενήσι.
Κλίκ στην φωτογραφία για να ΔΕΙΤ
Ε
http://www.amadryades.gr/



Η Επιλογή είναι δική σου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



EVIA XALKIDA PHOTOS

Pages