Φωτογραφίες κολύμβησης Περιφέρειας
https://goo.gl/photos/HxiLrncuKw2PFT3a6
Αζίζ Νεσίν Σώπα μη μιλάς

amung

Μας είδαν

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

Ενημέρωση των μαθητών σε θέματα πυρασφάλειας από ειδικό κλιμάκιο της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας

Τη Δευτέρα 13 Μαρτίου 2017, έπειτα από πρόσκληση του σχολείου μας,  ειδικό κλιμάκιο της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Χαλκίδας επισκέφθηκε το 24ο Δημοτικό Σχολείο Χαλκίδας  για να ενημερώσει μαθητές και εκπαιδευτικούς σε θέματα πυρασφάλειας.
          Αρχικά αξιωματικός-στέλεχος της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Χαλκίδας μίλησε στην αίθουσα εκδηλώσεων του σχολείου μας για τους κινδύνους που εγκυμονεί μια πυρκαγιά εντός κι εκτός σχολείου και επισήμανε τους τρόπους με τους οποίους μπορεί αυτή να αντιμετωπιστεί. Ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε στους τρόπους πρόληψης της πυρκαγιάς στο σπίτι ή στο δάσος.

          Στη συνέχεια ακολούθησε συζήτηση μεταξύ των μαθητών, των εκπαιδευτικών και του αξιωματικού του Πυροσβεστικού Σώματος με στόχο την απόκτηση καλών πρακτικών σε καταστάσεις κινδύνου.
Στο τέλος πραγματοποιήθηκε στον προαύλιο χώρο του σχολείου μας επίδειξη του  εξοπλισμού των πυροσβεστών αλλά και του πυροσβεστικού οχήματος, ενώ έγινε και εικονική πυρόσβεση.
          Πρέπει να τονιστεί ότι παιδιά και εκπαιδευτικοί παρακολούθησαν με ιδιαίτερο ενδιαφέρον την όλη διαδικασία και έμειναν ενθουσιασμένοι από τη συνολική παρουσίαση.

Το σχολείο μας ευχαριστεί δημόσια την Πυροσβεστική Υπηρεσία  Χαλκίδας  για την άμεση ανταπόκρισή της  και εύχεται καλή δύναμη στο σπουδαίο της έργο.
*******************************************************************************
Ξενώνας " Αμανδρυάδες " στο Καρπενήσι.
Κλίκ στην φωτογραφία για να ΔΕΙΤ
Ε
http://www.amadryades.gr/Η Επιλογή είναι δική σου

Posted by Sourta Ferta on 9:00 π.μ. . Filed under . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0

0 σχόλια for � Ενημέρωση των μαθητών σε θέματα πυρασφάλειας από ειδικό κλιμάκιο της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας �

Leave comment

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

Photo Gallery